SELIDBE CENTAR GRADA

POUZDANO I  SIGURNO

AGENCIJA ZA SELIDBE I PREVOZ DRAŠKOVIĆ SD

064/ 43 02 713

 

SELIDBE CENTAR GRADA – Naša agencija Draškovič – SD primarno vrši selidbe i prevoz u Beogradu, na svim njegovim lokacijama kao i u prigradskim opštinama. Naše 15.godišnje iskustvo potvrdilo nam je da pažljivost, profesionalnost i brzina daju sjajan rezultat. Naši klijenti su naše reference!

 

POGLEDAJ NEKE OD SELIDBI NA LICU MESTA…

 

  • GARANCIJA NA SVE STVARI
  • DOSTUPNI SMO 7 DANA U NEDELJI
  • AKCIJA – POPUST ZA VIKEND SELIDBE

 

SELIDBE CENTAR GRADA – PAKOVANJE I ZAŠTITA PREDMETA

Nakon dolaska na početnu lokaciju selidbe, stvari prvo zaštićujemo i osiguravamo kartonom i streč folijom da bi bile sigurne i ostale neoštećene. Sigurnost vaše imovine nama je od posebne važnosti. Osim o nameštaju ili drugim predmetima koje selimo naši radnici posebno vode računa i o unutrašnjosti prostora iz i u koji vas selimo, jer su ivice zidovi, vrata i njihovi štokovi skloni oštećenjima. Tome pridajemo veliku pažnju jer nam je najvažnije da naši klijenti budu zadovoljni nakon završenog posla kako bi nas mogli preporučiti prijateljima, komšijama ili poznanicima.

 

SELIDBE CENTAR GRADA – VRSTE PREVOZA

Naš savremeni vozni park u svom sastavu broji dve vrste kombija i dve vrste kamiona. Oni se međusobno razlikuju po dimenzijama i nosivosti. Imamo sve što vama treba. Ono što nam je jako bitno i jeste održavanje svih vozila u sklopu voznog parka. Svako vozilo se pregredava pre svake selidbe i pre svakog prevoza. Redovno se vrši sistematski pregled odnosno servis. Naša vozila odlikuje niska potrošnja goriva te smo u pogledu konkurencije u vođstvu. Kako biste zasigurno znali koje vozilo najviše odgovara za vaše selidbe – centar grada- pozovite nas ili zakažite besplatnu procenu selidbe.

 

SELIDBE BEPGRAD – MONTAŽA I DEMONTAŽA NAMEŠTAJA

Ukoliko je nameđtaj iz delova i postoji potreba za rasklapanjem, radimo i demontažu nameštaja koji posle montiramo u novom prostoru. Za tu svrhu prilikom selidbe uvek angažujemo više radnika obučenih i iskusnih za tu vrstu posla koji brzo i efikasno rasklapaju i ponovo sklapaju bilo koji nameštaj.

 

SELIDBE BEPGRAD – POUZDANO, PROFESIONALNO, BRZO

Svaka selidbe je po sebi stresna ali kod nas vaše brige i razmišljanja mogu da prestanu. Bilo da se radi o prizemnoj kući ili višespratnici sa liftom ili bez, možete biti spokojni da će vaše stvari biti preseljene na nabolji mogući način. Sve potencijalne probleme i otežavajuće okolnosti prepustite nama. Nepostojanje lifta u objektu, gabaritne ili teške stvari, uska stepeništa i hodnici za nas ne predstavljaju nikakav problem jer naše iskustvo tada dolazi do izražaja. Ovi prepreke ponajviše se javljaju upravo na lokaciji u centru grada Beograda.

Na stotine, možda već i hiljade zadovoljnih mušterija širom Srbije, Beograda ali i inostranstva su naša najbolja preporuka i reklama. Po pravilu, naši klijenti svaku sledeću selidbu poveravaju isključivo nama, a pored toga uvek nam stižu pozivi kao preporuke naših zadovoljnih klijenata svojim prijateljima i rodbini.

Vaše selidbe centar grada, sa nama su profesionalne, brze i sigurne.

 

NAPRAVIMO BESPLATNU PROCENU SELIDBE

KONTAKTIRAJTE NAS

064/4302713

PRONAŠLI STE IDEALNOG PARTNERA ZA SELIDBE

Agencija za selidbe i prevoz Drašković – SD

 

Povezane strane:

5 razloga da se preselite u Beograd i kako to da uradite

Internacionalne selidbe – kako izabrati pravu kompaniju

Selidbe Beograd

Kombi selidbe

Selidbe klavira Beograd