PREVOZ ROBE SRBIJA

VAŠ POUZDAN PARTNER ZA  PREVOZ ROBE

AGENCIJA ZA SELIDBE I PREVOZ DRAŠKOVIĆ – SD

064/ 43 02 713

 

  • GARANCIJA NA ROBU
  • AKCIJA – POPUSTI NA PREVOZ ROBE SRBIJA-VIKENDOM
  • DOSTUPNI 7 DANA U NEDELJI

PREVOZ ROBE SRBIJA

Prevoz robe Srbija – delatnost je koju obavljamo unazad 15.godina. Profesionalno, brzo i efkasno. Prevoz robe obavljamo u svim gradovima Srbije, kombijem i kamionom. U zavisnosti od samog tereta, njegove količine i obima. U našem voznom parku na raspolaganju su vam dve vrste kombija i dve vrste kamiona. Međusobno se razlikuju po dimenzijama i nosivosti. Neki od gradova u kojima vršimo prevoz robe Srbija su: Sombor, Subotica, Novi Sad, Zrenjanin, Kikinda, Šabac, Sremska Mitrovica, Fruška gora, Beograd, Kraljeno, Kragujevac, Čačak, Ivanjica, Mrčajevci, Niš, Kruševac, Kuršumlija, Lazarevac, Ljig, Aleksinac, Arilje, Užice, Trstenik, Majdanpek, Vrnjačka banja, …

 

PREVOZ ROBE SRBIJA

KORAK PO KORAK

Ukoliko vam je potrebna kompletna usluga za prevoz ono što možemo da vam ponudimo i jeste kompletna prprema robe za prevoz/transport i prevoz robe. Tu spada:

  1. Pakovanje i obezbeđivanje robe za prevoz Srbija

Pakovanje robe predstavlja veoma bitnu stavku u samom transportu. Dobro upakovana roba neće biti oštećena. Pakovanje robe vršimo materijalima za pakovanje – streč folijom, pucketavom folijom, koristimo kartonske kutije, namenske kartonske kutije itd. Stvari se akuju odmah na početku a obezbeđuju se dva puta. Prvi put u toku pakovanja a drugi put nakon utovara robe u kamion ili kombi.

  1. Utovar i istovar

Nošenje tereta nikada nije bilo lakše i bezbednije nego uz našu agenciju. Naši obučeni radnici, naši zaposleni veoma su obazrivi kada je u pitanju utovar i istovar robe. Pažljivost sa robom je jedan od uslova rada u našoj firmi. I posle 15.godina rada vodi nas ista ideja – Preseli drugoga kao što bi preselio sebe. Naše zaposlene često nagrađujemo i tako stimulišemo na sve bolji rad.

  1. Prevoz kombijem ili kamionom

Prevo Vaše robe u Srbiji može se raditi kombijem ili kamionom. Ukoliko niste sigurni šta je za vas najbolji izbor – POZOVITE NAS i obavićemo konsultacije kao i izvršiti besplatnu procenu za vaš prevpz robe Srbija.

Ukoliko je vaša roba spakovana a vama potrebni samo radnici za selidbe i prevoz kao i sam prevoz/transport robe – I TO JE MOGUĆE kod nas. Takva usluga se vrši bez sortiranja, pakovanja i obezbeđivanja vaše robe. Usluga obuhvata utovar, istovar i prevoz robe kombijem ili kamionom.

 

POZOVITE NAS

NAPRAVIMO BESPLATNU PROCENU VAŠE SELIDBE I PREVOZA

064/ 43 02 713

ISTRAŽITE NAŠ SAJT ZA OSTALE USLUGE

SAZNAJ VIŠE…