SELIDBE PANČEVO

Najpovoljnije selidbe Pančevo uz

agenciju za selidbe i prevoz Drašković – SD

064/ 43 02 713

 

SELIDBE PANČEVO

Vršimo selidbe i prevoz već 15-godina na čitavoj teritoriji grada Beograda, njegove okoline, kao i na teritoriji čitave Srbije, i u inostranstvu. Pančevo je mesto koje jako dobro poznajemo i na čijoj teritoriji smo obavili na desetine selidba. Lako snalaženje, profesionalizam i efikasnost su ono što nas izdvaja kada su u pitanju selidbe Beograd Pančevo.

Na raspolaganju imamo čitav savremeni vozni park koji u svojoj ponudi ima čak dve vrste kombi prevoza i dve vrste kamionskog prevoza. Razlikuju  se po dimenzijama i obimu nosivosti tereta. Svako vozilo prolazi redovne tehničke preglede kao i rutinske provere pre svake obavljene selidbe. Prevoza ili transporta robe. Vozila održavamo čistim i urednim. Profesionalni vozači i posvećeni radnici učiniće da vaše stvari sa nama budu bezbedno preseljene sa jednog na prugo mesto.

Pored klasičnog prevoza obavljamo i pakovanje stvari za selidbe, utovar i istovar. Takođe nudimo vam montažu i demontažu nameštaja koje ljudima predstavlja veliku prepreku. Montaža i demontaža nameštaja Pančevo, obavljamo bez i jednog pohabanog predmeta, kao i bez i jednog izgubljenog šrafa.

Prednost naše agencije je da dajemo POTPUNU GARANCIJU na sve stvari koje su nama poverene za selidbu ili prevoz.

 

SELIDBE PANČEVO – PAKOVANJE STVARI ZA SELIDBE

Pakovanje stvari, robe ili nameštaja jedna je od ključnih stvari u samom procesu selidbe Beograd Pančevo. Posedujemo kompletan materijal za pakovanje i obezbeđivanje stvari. Pucketave folije ukoliko imate lomljive i osetljive predmete, umetnine ili antkvitete. Kartonske kutije za selidbe, kao i namenske kartonske kutije za knjige i garderobu. One su neizostavni deo svake selidbe Beograd Pančevo, ali i bilo koje druge selidbe. Sprečavaju guljenje, habanje, oštećivanje, cepanje stvari, knjiga i garderobe.

Bezbednost i orovera stvari za selidbe vršimo po pravilu dva puta. Prvi put nakon što sve organizujemo i sortiramo stvari. Drugi put nakon utovara stvari u kamionski prevoz ili kombi prevoz.

 

SELIDBE PANČEVO – CENA

Potpuno razumljivo, jedno od najčešćih pitanja je vezano za cenu selidbe Beograd Pančevo. Kupovina stana ili ponovno iznajmljivanje stana dovoljan je izdatak i logično je da ljudi žele da uštede na samoj selidbi. U našoj branši,kao i u našoj agenciji za selidbe i prevoz Drašković – SD postoji okvirni cenovnih koji daje indikacije cene. Međutim, tačna cena može se utvrditi nakon obavljene BESPLATNE PROCENE SELIDBE Beograd Pančevo.

 

KAKO OBAVITI BESPLATNU PROCENU SELIDBE ZA PANČEVO?

Za to postoji više načina!

  1. Možemo to uraditi IZLASKOM NA TEREN. To podrazumeva da dođemo na lice mesta, pogledamo i zabeleživo koje stvari, nameštaj ili robu posedujete za selidbu. Kratkim informativnim razgovoro kuda se setite, da li imate nešto vredno, od kulturno umetničkog značaja ili nešto posebno osetljivo ili lomljivo…

SAZNAJ VIŠE…

  1. ONLINE. Sve gore navedeno, takođe možemo obaviti online. Pozovite nas i preko VIBER a ili WHATS UP a možete snimiti ili slikati sve što posedujete za selidbu. Možete nas povati i preko kamere sve to pokazati. Propratite sve tekstom o konkretnim informacijama odnosno ostalim detaljima selidbe.

SAZNAJ VIŠE…

ZA SVE USLUGE KOJE VAS INTERESUJU

 POZOVITE NAS

I

ISTRAŽITE NAŠ SAJT

Selidbe Beograd

Selidbe teških stvari

Selidbe Beograd CENA

Selidbe Srbija

Selidbe Beograd Palilula