Medjunarodne selidbe

Međunarodne selidbe, najpovoljnije, kompletna usluga

Medjunarodne selidbe vršimo dugi niz godina i stojimo Vam na raspolaganju. SD Selidbe su u mogućnosti da prevezu Vaše stvari od tačke A do tačke B bez obzira o kojim se gradovima u svetu radi, a pri tome Vam nudimo kompletnu uslugu selidbi sa našim radnicima.

medjunarodne selidbe

Saveti za lakše medjunarodne selidbe

Naši zaposleni pomoći će Vam prilikom nošenja, pakovanja, utovara i istovara Vaših stvari. Profesionalni vozači kombi vozila osigurati će da Vaše stvari dođu do odredišta bez oštećenja. Ukoliko imate u planu selidbu iz  ili u Srbiju, svakako nas kontaktirajte i raspitajte se o svim detaljima vezanima uz Vašu selidbu.

Takođe od nas ćete dobiti vredne savete o procesu selidbe kako bi preseljenje Vašeg doma do odredišta proteklo u najboljem redu.

Međunarodne selidbe iz Srbije i obratno

Specifičnost ovog presejenja leži u činjenici da je za takvu vrstu medjunarodne selidbe potrebna posebna procedura i dobro planiranje procesa i priprema dokumentacije s obzirom da se radi o prevozu tj. izvozu i uvozu nekomercijalne robe. Procedura kod međunarodne selidbe razlikuje se od klasične carinske procedure pri uvozu i izvozu komercijalne robe.

Vrlo je bitno kod međunarodnih selidbi u drugu zemlju da se angažuje renomirana firma za selidbe sa dugogodišnjim iskustvom u međunarodnim selidbama i kombi prevozu. U suprotnom možete doći u neželjenu situaciju i dodatne troškove koji mogu biti veliki za Vas kao klijenta.

Kompletna usluga medjunarodne selidbe

U mogućnosti smo da organizujemo kompletnu medjunarodnu selidbu za sve destinacije sveta (door to door usluga) uz saradnju sa našim renomiranim partnerima.

Tako pored naših standardnih usluga selidbi, kod medjunarode selidbe možemo Vam ponuditi:

  • besplatne konsultacije oko potrebne dokumentacije
  • carinsko posredovanje kod uvoza/izvoza stvari za selidbu
  • organizacija drumskog, LCL/FCL pomorskog i avio prevoza
  • eksportno pakovanje selidbenih stvari za drugu državu
  • organizaciju isporuke stvari u objekat na odredišnoj lokaciji u drugoj zemlji
  • diplomatske selidbe

Angažujte profesionalce

medjunarodne selidbe

Savetujemo Vam da kod ove vrste selidbe uzmete u obzir da je za kvalitetno i bez dodatnih troškova preseljenje, presudno angažovanje firme koja Vam pruža kvalitetnu uslugu, a ne da Vam izbor bude isključivo cena, jer danas na tržištu postoje firme koje kažu da rade i međunarodne selidbe i nastoje Vas privući niskim cenama, koje kasnije višestruko porastu kada su Vaše stvari ukrcane u kontejner i kada je kasno za reakciju.

Za sve daljnje informacije molimo da nas kontaktirate ili popunite ispod zahtev za selidbu!

Ocena usluge:

 4.8/5
23 ocene
medjunarodne selidbe

medjunarodne selidbe