KAMIONSKI PREVOZ

PREVOZ ROBE, SELIDBE BEOGRAD

DOBRO DOŠLI U PROFESIONALNU AGENCIJU ZA SELIDBE I PREVOZ SD – DRAŠKOVIĆ

SAZNAJTE TAČNU CENU VAŠE SELIDBE I PREVOZA

  • POPUST NA SELIDBE I PREVOZ VIKENDOM – DO 30%

  • SAVREMENI VOZNI PARK NA RASPOLAGANJU

  • STRUČNI RADNICI ZA SELIDBE

  • GARANCIJA NA STVARI

KAMIONSKI PREVOZ ROBE

Kamionski prevoz je najbolja opcija kada je u pitanju roba srednjeg ili velikog obima. Prevoz robe radili smo sa različitim profilima firmi. Od prevoza inventara kancelarija neke firme, do robe privatnih manjih i večih prodavnica. Takođe, kao uslugu naša agencija nudi i SKLADIŠTENJE koje je potrebno mnogima. Naš magacin odnosno prostor za skladištenje vaše robe, uredan je suv i čist. Nadzire se 24satnim video nadzorom. Kao i sva naša vozila tako i skladište održavamo redovno. U našem voznom parku imamo dva tipa kamiona. Razlikuju se po dimenzijama i nosivosti. Pre nego krenemo u prevoženje vaših stvari, robe i nameštaja robu pričvršćujemo i dodatno obezbeđujemo. Ništa ne prepuštamo sučaju zato smo i jedni od retkih koji daju potpunu GARANCIJU na sve stvari, robu i nameštaj koji se nađe u našim rukama prilikom selidbe ili kamionskog prevoza. Kao i ostalih vidova usluga koje u našoj ponudi imamo.

KAMIONSKI PREVOZ – SELIDBE KAMIONOM

Usluge selidbe kamionom nudimo na svim lokacijama Beograda, Srbije i Evropskih zemanja. Selidbe kamionom Beograd nisu tako retke kao što ljudi misle. Poslovno smo dugo vremena bili vezani za Diplomatski kor na Dedinju. Tamo smo obavljali selidbe i prevoz kamionom jer su u pitanju bile velike kuće, vile i rezidencije. Sarađivali smo i sa produkcijskom kućom koja je često za potrebe snimanja imala zahteh selidbe nameštaja kamionom. Kamion je za to najpogodniji. Ne samo zbog praktičnosti koju kamionski prevoz priža pri selidbama već i zbog radnika za selidne naših zaposlenih koji vešto znaju da barataju sa robom. Da je uklope u kamion, dodatno obezbede i zatim sigurno prevezu ono što od inventara imate. Selidbe srednjeg i manjeg obima vrše se najbolje kamionskim prevozom. Za sve konsultacije – pozovite nas da obavimo konsultacije.

KAMIONSKI PREVOZ BEOGRAD

Kamion se jako dobro snalazi u Beogradu. Pored toga skusni i obučeni radnici su vrsni vozači. Jako dobro poznaju sve lokacije. Jako dobro se snalaze u saobraćaju generalno i velina ima 10+ iskustva u radu na ovom polju. Kamionski prevoz (Beograd) koristi se za razne stvari, od nameštaja do specijalnih tereta.

KAMIONSKI PREVOZ SRBIJA

Kamionski prevoz kao uslugu nudio u svim gradovima Srbije. Međugradske selidbe neretko se obavljaju kamionom. Naši kamioni voze između ostalog i u Sombor, Suboticu, Novi Sad, Beograd, Pančevo, Zemun,Mladenovac, Kruševac, Kragujevac, Kraljevo, Vršac, Vrnjačka banja, Vrbas, Prijepolje,…

KAMIONSKI PREVOZ – INOSTRANSTVO

Kamionski prevoz kada su u pitanju međunarodne selidbe – nisu retke takođe. Selidbe u inostranstvo i selidbe iz inostranstva, često se obavljaju kamionom i najčešće su u pitanju kompletne selidbe odnosno selidbe većeg i manjeg obima. U kamion unosimo i dodatno obezbeđujemo vaše stvari pre polaska. Našim vozačima poznate su evropski putevi. Lako snalaženje na njima čini našu agenciju u prednosti na polju rada selidbi i prevoza. Posao nas je do sada najčešće odveo u Nemačku, Francusku, Crnu Goru, Sloveniju, Makedoniju, Grčku, Tursku, Belgiju, Norvešku,…

UKOLIKO ŽELITE DA SAZNATE TAČNU CENU VAŠEG KAMIONSKOG PREVOZA ILI SELIDBE –

KONTAKTIRAJTE NAS.

NAPRAVIMO BESPLATNU PROCENU VAŠEG KAMIONSKOG PREVOZA ILI SELIDBE-

BESPLATNA PROCENA