SELIDBE NOVI SAD

 

DOBRODOŠLI U AGENCIJU ZA SELIDBE DRAŠKOVIĆ

NAJSTARIJU AGENCIJU ZA SELIDBE I PREVOZ U SRBIJI

 

 • DOSTUPNI SMO 24/7
 • DAJEMO GARANCIJU NA SVE VAŠE STVARI
 • PROFESIONALNI SMO I POVOLJNI
 • SELIDBE KUĆE, STANA, POSLOVNOG PROSTORA

 

Svaki početak je težak. Preseljenje je još teže. Ostaviti staro iza sebe i zakoračiti u novo i ne poznato – uvek je bio izazov. Godinama koje su iza nas, brusili smo zanat kako bismo vam ovaj proces maksimalno olakšali. U nizu naših usluga, nudimo vam i selidbe Novi Sad kao prvi grad posle našeg matičnog grada – selidbe Beograd. Poslovnica u Novom Sadu, sa sjajnim radnicima pružiće vam selidbu iz snova. Sbe što je teško, mi ćemo poneti. Sve što je nemoguće spakovati – mi ćemo spakovati. Dajemo GARANCIJU  na svaku vašu stvar koja se nađe u našim rukama. I dalje se vodimo pravilom:

PRESELI DRUGOG KAO ŠTO BI PRESELIO SEBE!

 

POGLEDAJTE NAŠ SPISAK USLUGA

SELIDBE NOVI SAD

 

 1. KOMPLETNE SELIDBE

Kada su u pitanju kompletne selidbe Novi Sad, najveći izazov je snalaženje po gradu, kao i izazovi koji se pojavljuju u zgradama bez lifta, uskih prolaza, stepeništa itd. Takođe, iz iskustva znamo da je ljudima najbolje kada imaju partnera za selidbe. Partnera koji im pomaže u planiranju, onaj koji brine o stvarima, prenosi ih i prevozi. Naporno je kada se iznajmljuju odnojeno radniici za selidbe, odvojeno kombi prevoz ili kamionski prevoz i odvojeno agencija za skladistenje stvari, robe, nameštaja. Koordinacija tog posla je zuzetan izazov i nepotrebna stvar. S toga, MI VAM NUDIMO KOMPLETNE SELIDBE NOVI SAD i našu agenciju koja pokriva sav posao preseljenja! KONTAKTIRAJTE NAS! PRONAŠLI STE IDEALNOG PARTNERA ZA SELIDBE!

 

 1. SELIDBE KOMBIJEM

Selidbe Novi Sad kombijem su najčešći tip selidbi. Kombi prevoz je pogodan iz više razloga. Najpraktičnije je prevozno sredstvo, može da se parkira bilo gde, može da prođe bilo gde i u njega može svašta da stane. Selidbe kombijem Novi Sad najpogodnije su ako su vase stvari za selidbu manjeg ili srednjeg obima i kolicine. Ne retko ose desava da klijenti koji imaju vecu kolicinu stvari, odluce se za prevoz kombiijem dva puta umesto jednom kamionom. To takodje svedoci o prakticnosti kombi prevoza selidbe Novi Sad.

SAZNAJ VISE…

 

 1. SELIDBE KAMIONOM

Selidne kamionom rezervisane su za selidbe stvari, robe i namestaja veceg obima. Selidbe Novi Sad kamionom mora imati svoju pripremu pre utovara. Tu mislimo na dobro obezbedjivanje vasih stvari kako bi bile bezbedne prilikom prevoza.  U nasoj ponudi imamo dve vrste kamiona. Veci kamion / nosivosti od 3 t do 5 t. Kao i veci kamion nosivosti od 5 t do 7 t. Tu smo u svakom trenutku da vas savetujemo i informisemo o prednostima i manama svakog od prevoza. Nemojte se ustrucavati! Pozovite i  pitajte! Sve nedoumice cemo resiti i pronaci najbolje resenje za vase selidbe Novi Sad.

 

 1. KOMBI PREVOZ ROBE

Kombi prevoz je najčešći vid transpotra stvari. Robe i nameštaja kada se radi o selidbama u Beogradu. Neke selidbe smo, na zahtev klijenata a na našu preporuku, obavljali kombijem iz dva puta, umesto kamionom. Prosto je, kombi prevoz selidbe su praktičnije i jednostavnije. Naš koncept saobraćaja u Beogradu zna da bude komplikovan. Bilo da su u pitanju uske ulice, gužva ili nedostatak parking mesta koje je pogodan za naprimer kamion. Bilo da je u pitanju veći kamion ili manji kamion. Kombi je tu savršeno rešenje.

Naša agencija za selidbe i prevoz Drašković, u sklopu svog voznog parka poseduje dva tipa kombija. Veći i manji kombi prevoz selidbe.

 

 1. KAMIONSKI PREVOZ ROBE

Ukoliko imate robu, kancelarijski namestaj ili bilo koji drugi inventar, kamionski prevoz je idealna stvar. Po pravilu transporta, svaka vrsta robe se mora obezbditi I dobro spakovati kako ne bi doslo do ostecenja robe prilikom prevoza. Mi u paleti nasih usluga nudimo I pakovanje stvari za selidbu kao I pakovanje robe. Ukoliko imate prodavnicu I selite je. Mi smo pravi izbor. Ukoliko vasa roba treba transport do magacina. Tu smo! Ukoliko trebate kamionski prevoz robe do prodajnih objekata…Na usluzi smo vam 24/7. Ako se odlucite za kamionski prevoz I zelite da saznate vise o pakovanju robe,stvari, namesta pogledajte ovde (LINK).

 

 1. SKLADIŠTENJE

Za odlaganje i skladištenje bilo kojih stvari, robe ili nameštaja potrebno vam je suvo, čisto i bezbedno mesto. Naši skladišteni prostori i magacini vam omogućavaju to. Na više od 1000m2, u Beogradu, imate mogućnost bezbednog čuvanja vaših stvari, robe ili nameštaja po veoma povoljnim cenama, u vašoj blizini..

SAZNAJ VISE…

 

7.DEMONTAŽA I MONTAŽA NAMEŠTAJA

Demontaza namestaja ce vam pomoci da ocuvate namestaj, dodatno ga obezbedite I da se preselite bez ostecenja. Pored svega toga mi veoma pazimo na detalje. Nasi radnici ce se pobrinuti da svaki sraf I svaki deo bude spakovan I oznacen. Tako je montaza istog tog namestaja, laka I jednostavna. Jedan od vecih problema selidbe I jesu izgubljene stvari, srafovi, sitni delovi. Nasa agencija za selidbe I prevoz je tu da sve drzi na okupu. U bezbednim ste rukama!

SAZNAJ VISE…

 

 1. ODNOŠENJE NEPOTREBNIH STVARI

Nakon deset godina iskustva, odlučili smo da našem asortimanu usluga dodamo novu – odnošenje nepotrebnih stvari. Na to nas je navela potreba naših klijenta. Ono što nam se dopalo i jeste da neke od starih stvari kojih klijenti žele da se otarase, imali smo priliku da poklonimo onima kojima treba. Naravno postoje stvari koje su potpuno neupotrebljive i koje odnosimo kao nepotrebne stvari.

Za nepotrebne i suvišne stvari predlažemo dva rešenja:

 Poklanjanje nepotrebnih stvari ustanovama i pojedincima na osnovu Vaše želje ili našeg

predloga. (budimo humani)

 Odnošenje nepotrebnih stvari na gradsku deponiju za stvari koje nikako niko nemože iskoristiti.

(deponija)

 1. SELIDBE KUĆE
 2. SELIDBE STANA
 3. SELIDBE POSLOVNOG PROSTORA
 4. SELIDBE SRBIJA
 5. MEĐUNARODNE SELIDBE