Selidbe Beograd

SELIDBE BEOGRAD

Selidbe Beograd - Selidbe SD pruža usluge selidbe privatnih stanova i kuća, kao i selidbe poslovnih prostora u Beogradu i okolini. Selidbe vršimo profesionalno, jeftino i brzo, a seliti možemo sve vrste stvari, nameštaj, teške terete, materijale iz magacina ili robu iz skladišta. Selidbe vršimo na bilo kojoj lokaciji u Beogradu u bilo koje doba godine i po bilo kakvim vremenskim uslovima.

Takođe možemo, po potrebi, organizovati i prevoz putnika od mesta selidbe do lokacije na koju se selidba vrši.

Selidba privatne kuće ili stana se uglavnom vrši nakon prodaje ili kupovine nekretnina i najčešće podrazumeva preseljenje kompletnog nameštaja i ostalih stvari. Pri selidbi kuće ili stana potrebno je voditi računa i o najsitnijim detaljima, a lomljivim stvarima posvetiti punu pažnju da bi one stigle neoštećene na željenu adresu.

selidbe beograd

 Više od posla - Selidbe Beograd

Često su među lomljivim stvarima prilikom selidbe i uspomene iz prošlosti koje mogu biti veoma dragocene i zato Selidbe SD preporučuje prepuštanje kompletnih radova, uključujući i pakovanje stvari za selidbu, našim stručnim radnicima koji imaju višegodišnje iskustvo, znanje i opremu za zaštitu osetljivih i lomljivih predmeta.

Iznošenje stvari predstavlja takođe delikatan posao, kako zbog gabarita stvari koje se sele, tako i zbog njihove težine. Selidbe SD Beograd ima pored stručnog tima i kompletan alat i pomagala za selidbu čak i najvećih i najtežih stvari.

Napominjemo da se prilikom procene troškova selidbe računa sve, od spratnosti, prilaza objektima do gabarita i težine stvari i slično.

Ukoliko želite da saznate tačnu cenu selidbe koja je odgovarajuća u vašem slučaju, kontaktirajte Selidbe SD pomoću ZAHTEVA ZA BESPLATNU PROCENU SELDBE I PREVOZA ili nas pozovite.

ZAHTEV ZA BESPLATNU PROCENU SELDBE STANA ILI KUĆE

Za sva vaša pitanja stojimo na raspolaganju. Kontaktirajte nas putem kontakt forme. Odgovorićemo Vam u najkraćem roku!
selidbe beograd
selidbe beograd