MINI SELIDBE BEOGRAD

Agencija za selidbe i prevoz Drašković – SD

 

  • Savremeni vozni park -kombi prevoz niske potrošnje

  • Na raspolaganju smo vam 24/7

  • Akcija – 30%popusta na selidbe i prevoz vikendom

064/4302713

MALE – MINI SELIDBE BEOGRAD

Male – Mini selidbe Beograd, u nasoj agenciji za selidbe vrše se ukoliko imate malu količinu stvari. U to spadaju: jedan do dva komada nameštaja, lične stvari, propratna oprema do 100kg. Naša agencija za selidbe i prevoz Beograd vrši selidbe velikog, srednjeg i malog obima. 

Mini selidbe Beograd se obavljaju kombi prevozom ili pickup om. Sa profesionalnom agencijom za selidbe i prevoz Drašković – SD, procena mini selidbe Beograd je veoma brza. Možete nas kontaktirati putem kontakt forme ili pozivom na broj telefona. Izlazak na teren desiće se u najkraćem mogućem roku. Obavljamo i hitne selidbe i prevoz. Raspolažemo velikim voznim parkom te uvek nalazimo prevoz za hitne selidbe. Između ostalog naša agencija za selidbe i prevoz proji do desetoro zaposlenih, što nam dodatno olakšava posao.

Naši zaposleni su obučeni i iskusni radnici na polju prevoza/transporta. Ono što mi smatramo za našu prednost i jeste što imamo ekipu koja već dugo posluje/radi zajedno. Što čini naš tim uigranim i profesionalnim za izvođenje najtežih selidbi.

Što se tiče mini selidbe Beograd one su najmanje zahtevne. Ali mi ništa ne prepuštamo slučaju i jako vodimo računa i o najsitnijim detaljima. Mini selidbe Beograd možete zakazati svakog radnog dana. Nakon kratke provere našeg asistenta o dostupnosti i rasporedu rada. U najkraćem mogućem roku ćete dobiti odgovor.

MINI SELIDBE BEOGRAD

TIP PREVOZA

Kao što smo i napomenuli,mini selidbe Beograd obavljaju se uglavnom kombi prevozom. Nekada je čak i u pitanju pickup prevoz robe ili selidbe.U našem voznom parku na raspolaganju su nam dva tipa kombi prevoza. Kombiji se razlikuju po dimenzijama i samoj nosivosti. Svako naše vozilo se redovno održava i pre svake mini selidbe Beograd obavlja se kontrola vozila. Jako nam je bitna sigurnost naših klijenata i njihovih stvari, te o svemu vodimo računa. Za mini selidbe Beograd takođe koristimo i pick up dimenzija 2mx1.4mx1.4m.

 

MINI SELIDBE BEOGRAD CENA

Za mini selidbe Beograd, kao i za ostale tipove selidbi važi isto pravilo. Svaka selidba je različita i za svaku selidbu se cena formira individualno. Naša agencija ima svoj cenovnik međutim u zavisnosti od toga koliko stvari imate, gde se selite itd…zavisiće i cena. Svakako vam predlažemo da za mini selidbe Beograd pogledate naš cenovnik. Međutim, toplo vam preporučujemo da nas kontaktirate kako bismo izvršili besplatnu procenu vaše mini selidbe Beograd. Na taj načim možemo da odredimo tačnu cenu mini selidbe Beograd, ili bilo koje druge selidbe za kojom imate potrebu.

Zanimljivosti:

Selidbe Beograd

Selidbe Crna Gora

SELIDBE I PREVOZ  Senjak

Selidbe Beograd Cena

Selidbe Beograd CENA