SELIDBE CRNA GORA

DOBRODOŠLI U AGENCIJU ZA SELIDBE I PREVOZ SD – DRAŠKOVIĆ

064/4302713

Selidbe Crna Gora spadaju u kategoriju međunarodne selidbe. Ako se selite iz Crne Gore ili u Crnu Goru, nudimo široku paletu usluga koja vam omogućava selidbe bez stresa. Selidbe kombijem ili kamionske selidbe vršimo na teritoriji čitave Crne Gore. Naša agencija za selidbe i prevoz SD- Drašković ima veliko iskustvo u međunarodnim selidbama. Vozilima iz našeg savremenog voznog parka možete biti sigurni u bezbednost vaših stvari, robe, nameštaja. Vozila se redovno servisiraju i pregledaju pre svakog dužeg puta.

  • DETALJNO PLANIRANJE SELIDBE CRNA GORA

  • DOSTUPNI SMO 24/7

  • PROFESIONALNE I POVOLJNE SELIDBE

  • AKCIJA 30% ZA SELIDBE CRNA GORA – VIKENDOM

DOKUMENTACIJA I LOGISTIKA

SELIDBE CRNA GORA

Kada su u pitanju međunarodne selidbe pa i selidbe Crna Gora, one su uvek propraćene nezaobilaznom dokumentacijom, pravilima, dozvolama. Naša agencija poznaje i radi čitavu logistiku koja vam je potrebna kako bi svoje dragocenosti preselili u Crnu Goru ili iz Crne gore. Na tom putu pribavljanja dokumentacije, od velike smo koristi. Posedujemo putne dozvole za selidbe kao i specifikacije. Obezbeđujemo i pripremamo stvari za selidbu, te ako imate nešto od specijalnih tereta ili umetnina, lomljivih stvari…Sa nama su sigurne. Dajemo GARANCIJU na sve stvari koje se u poslu nađu u našim rukama.

PAKOVANJE I ZAŠTITA STVARI, ROBE, NAMEŠTAJA

SELIDBE CRNA GORA

Posedujemo celokupnu opremu za pakovanje i obezbeđivanje stvari, robe i nameštaja. Proces pakovanja se vrši nakon kreiranja čitavog plana selidbe i sortiranja stvari. Iskustvo nas je naučilo da proces pakovanja stvari nije tako jednostavan kao što ljudi misle. Posvećenost naših zaposlenih uvek daju rezultate. Klijenti često pitaju kako se ni jedna stvar nije slomila, ogrebala itd. Prilikom pakovanja potrebno je znati koje stvari sa koji mogu da idu. Stvari se organizuju pa sortiraju, pakuju nakon čega ulaze u prevozno sredstvo (kombi ili kamion) nakon čega se dodatno obezbedju i tek onda krećemo na put. Kada su u pitanju međunarodne selidbe, selidbe Crna Gora o tome treba voditi dodatno računa jer je kilometraža veća, put duži a izazov veći.

SKLADIŠTENJE STVARI

SELIDBE CRNA GORA

Naši prostori za skladištenje stvari, robe i namepštaja nalazi se u Beogradu. Na preko 1000m2 nudimo čiste, suve i redovno održavane prostore za vaše stvari koje vam trenutno nisu potrebne. Naš prostor za skladištenje obezbeđen je video nadzorom i alarmom, tako da su vaše stvari kod nas sigurne. Ukoliko imate stari nameštaj od koga niste spremni da se odvojite potpuno – imamo mesta za vas! Ukoliko imate nešto sitnije stvari za skladištenje – imamo mesto za vas! Ukoliko je u pitanju selidba poslovnog prostora ili prodavnice itd…Vaša roba i inventar su kod nas sigurni. Čisto, suvo i nadgledano mesto za vašu robu, nameštaj, poslovni inventar u SKLADIŠNOM PROSTORU DRAŠKOVIĆ – SD!

  1. VIŠEGODIŠNJE ISKUSTVO U SELIDBA CRNA GORA
  2. SAVREMENI VOZNI PARK
  3. FLEKSIBILNOST PREMA ŽELJAMA KLIJENTA
  4. NAŠ CILJ JE ZADOVOLJAN KLIJENT JER TO JE NAŠA REFERENCA

 

ZAKAŽITE BESPLATNU PROCENU VAŠE SELIDBE

IZABRITE USLUGU KOJA JE VAMA POTREBNA

SELIDBE CRNA GORA

1. DEMONTAŽA I MONTAŽA NAMEŠTAJA

2. SELIDBE TEŠKIH STVARI

3. PLANIRANJE SELIDBE

4. PAKOVANJE I SORTIRANJE STVARI ZA SELIDBE

5. ODNOŠENJE NEPOTREBNIH STVARI

6. SKLADIŠTENJE

PRATITE NAŠ BLOG I SAZNAJTE KORISNE INFORMACIJE O SELIDBAMA

SAZNAJ VIŠE…

NAŠA REFERENCE

SAZNAJ VIŠE…

Zanimljivosti:

SELIDBE I PREVOZ  Senjak

Selidbe Banovo brdo

Skladištenje stvari prilikom selidbe

Selidbe Srbija

Međunarodne selidbe