Cene selidbe u Beogradu i kombi prevoza robe

Cene selidbe i kombi prevoza robe u Beogradu se u našoj firmi uvek usklađuju sa budžetom naših potencijalnih klijenata. Nemojte se ustručavati da nas kontaktirate i da postavite sva pitanja koja imate u vezi Vašeg preseljenja jer mi smo tu za Vas!

KOMBI PREVOZ ZA SELIDBE BEOGRAD – CENA OD 1500-2000 DINARA.

Kombi prevoz van Beograda cena je 20-30 dinara po pređenom kilometru. U cenu je uračunat popust. Redovno održavana vozila i profesionalni vozači su garancija da će Vaša roba stići na odredište u dogovoreno vreme. Uvek i po svim vremenskim uslovima!

Selidbe beograd cena

Selidbe Beograd cena – KAMIONSKI PREVOZ U BEOGRADU OD 2500-4500 DINARA.

Van Beograda 35-70 dinara po pređenom kilometru. U cenu je uračunat popust.

beograd selidbe cena

PROCENA CENE SELIDBE BEOGRAD

Kalkulacija cene selidbe je kompleksan proces i kao takav iziskuje i detaljan razgovor, analizu i  dogovor sa Vama. U sklopu dogovora i zahteva koje klijent može postaviti pred Selidbe SD tim, vrši se i bespatna procena troškova selidbe. Pri izradi cene selidbe uzimaju se u obzir svi faktori koji mogu uticati, kako kao otežavajući, tako i kao olakšavajući na sam proces selidbe.

cene selidbe beograd

OSNOVNI FAKTORI U PROCENI CENE KOD SELIDBE

  •  Pristupačnost objekata i prostorija iz kojih se stvari iznose
  •  Spratnost objekta
  •  Postojanje ili nepostojanje liftova, kako teretnih, tako i običnih
  •  Vrsta stvari koje se iznose i prevoze
  •  Dimenzije prolaza i prilaza
  •  Potreba za demontažom i montažom nameštaja ili drugog inventara
  •  Da li se radi pakovanje stvari za selidbe
  •  Zahtevi za čišćenjem i odnošenjem otpada i slično

CENE SELIDBE I OSTALIH USLUGA

Cena selidbe i ostalih usluga se određuje nakon izlaska na lokaciju selidbe gde se vrši i procena troškova. Nijedna selidba nije ista, pa se ni cena ne može izraziti brojevima bez uvida u konkretne zahteve klijenta. Ukoliko želite da saznate tačnu cenu selidbe koja je odgovarajuća u vašem slučaju, kontaktirajte Selidbe SD pomoću ZAHTEVA ZA BESPLATNU PROCENU SELDBE I PREVOZA ili nas pozovite.