DEMONTAŽA I MONTAŽA NAMEŠTAJA I UREĐAJA ZA SELIDBU

Selidbe namestaja

selidbe namestaja

Selidbe namestaja velikih gabarita kao što su: regali, ormari, kauči, francuski ležajevi, kuhinjski elementi, trpezarijski stolovi, police, komode i sl., može predstavljati problem prilikom selidbe, posebno pri iznošenju i unošenju.

Stručni tim radnika Selidbe SD poseduje i veštine i alate za demontažu i montažu svih delova nameštaja ili kancelarijskog inventara čime se štedi vreme i čuvaju stvari.

Selidbe namestaja i montaža i demontaža

Demontaža nameštaja obuhvata delimično ili potpuno rasklapanje delova nameštaja u sklopu pripreme za selidbu. Demontirani delovi nameštaja se posebno pakuju i zaštićuju kartonom ili plastičnom folijom, iznose, transportuju i montiraju na željenoj lokaciji.

Selidbe nameštaja u poslovnom prostoru

Selidbe namestaja i demontaža kancelarijskog ili magacinskog inventara prilokom selidbe poslovnog prostora se takođe može raditi u toku procesa selidbe. Specifičnost kod selidbe poslovnog prostora je to što ponekad postoje i metalne nerasklopive kase i sefovi kao sastavni deo inventara.

Dajte nam što više informacija

U slučajevima gde je neophodna selidba teških kasa ili sefova, portrebno je pravovremeno obavestiti tim za procene selidbe, kako bi se radnici pripremili i opremili neophodnim pomagalima za iznošenje i utovar teškog tereta.

DEMONTAŽA I MONTAŽA UREĐAJA I APARATA ZA SELIDBU

selidbe namestaja

Još jedan od važnih delova procesa selibe namestaja, bilo da se radi o selidbi privatnih kuća i stanova ili selidbi poslovnih prostora, je selidba električnih i elektronskih aparata. Električni i elektronski aparati, sa aspekta selidbe spadaju u veoma osetljive stvari kojima se mora posvetiti posebna pažnja prilikom iznošenja, prevoza i montaže nakon selidbe.

Selidbe SD stručni tim u svom sastavu ima i električare koji su iskusni u poslovima demontaže električnih i elektronskih uređaja sa naponske mreže, kao i naknadne montaže na željenoj lokaciji.

Prepustite posao profesionalcima

Kada govorimo o električnim i elektronskim uređajima i načinu demontaže i montaže, prevashodno mislimo na uređaje koji nemaju mogućnost isključivanja „čupanjem“ kabla iz utičnice, već su direktno povezani na naponsku mrežu.

U ovim slučajevima Selidbe SD nikako ne preporučuje da demontažu radite sami ukoliko nemate neophodna znanja i veštine.