SELIDBE BEOGRAD VRAČAR

Agencija za selidbe I prevoz Drašković – SD

064/ 43 02 713

 

SELIDBE BEOGRAD VRAČAR

Selidbe Beograd Vračar. Naša agencija posluje na lokaciji Vračar od početka poslovanja. Zadovoljni klijenti naša su referenca I preporuka za dalje poslove. Odlično poznavanje opštine Vračar jedna je od naših prednosti. Lako savladavamo stare zgrade, uske hodnike vrata I prolaze kao I gust saobraćaj. Za selidbe Beograd Vračar najčešće koristimo kombi prevoz upravo zbog njegove praktičnosti u saobraćaju. Pronalaženje prostora za parking na Vračaru takođe je jedno od umeća koje naši zaposleni imaju. Bez muke naš kombi ili u nekim slučajevima kamion, naći će se ispred vaše kuće ili zgrade I brzo I profesionalno odraditi utovar ili istova robe, nameštaja I stvari.

  • Ne propustite AKCIJU za selidbe Beograd Vračar – VIKENDOM
  • Dostupni smo 7 dana u nedelji
  • Dajemo potpunu GARANCIJU na sve stvari

 

SELIDBE BEOGRAD VRAČAR – CENA

Cena svake selidbe I prevoza određuje se individualno. Cena zavisi od mnogo faktora. Neki od njih su:

  • pređena kilometraža u toku selidbe Beograd Vračar
  • količina stvari, robe ili nameštaja koji je potrebno preseliti/transportovati
  • broj radnika koji je potreban za selidbu

Pogledajte naš okvirni CENOVNIK

 

Ukoliko ste se već odlučilli za selidbu POZOVITE  NAS I zatražite BESPLATNU PROCENU VAŠE SELIDBE kako bismo utvrdili tačnu cenu.

Besplatna procena može se izvršiti:

  • IZLASKOM NA TEREN. Dolazimo da bismo ustanovili količinu stvari za selidbu, kao I radi ostalih detalja potrebnih za samu organizaciju. Na licu mesta se određuje cena.
  • Možete nas kontaktirati preko VIBERA I objasniti nam vašu situaciju. Možete snimiti inventar, stvari I nameštaj uživo ili nam poslati u vidu video zapisa ili fotografije.
  • Potrebne su nam, dalje, informacije gde se selite, koliko radnika je potrebno za izvršenje toga. Da li među stvarima postoji nekih seijalnih tereta ili posebno osetljivih stvari. Da li posedujete neke umetnine na koje posebno treba paziti, ili antikvitete koji zahtevaju posebno pakovanje I obezbeđivanje pre samog transporta.

 

SELIDBE BEOGRAD VRAČAR – PAKOVANJE STVARI ZA SELIDBU

Naša agencija radi takođe kompletne selidbe. Ova usluga obuhvata čitav proces selidbe. To podrazumeva planiranje selidbe, ogranizaciju selidbe, sortiranje stvari za selidbu, kompletno pakovanje stvari za selidbu, montažu  I demontažu nameštaja, prenos specijalnih tereta,…

Pakovanje I obezbeđivanje stvari za selidbu vršimo dva puta. Prvi put nakon sortiranja, drugi put nakon utovara a pre samog transporta navih stvari sa lokacije na lokaciju.

Cilj nam je da preselimo vas kao što bismo preselili sebe.

Posedujemo sav potreban materijal za pakovanje. U to spadaju I kartonske kutije kao I specijalne kartonske kuti za knjige I garderobu.

Ukoliko imate firmu na Vračaru I potrebno ju je preseliti – nema problema. Veliko iskustvo sa selidbama poslovnog prostora naučilo nas je da posao radimo precizno, profesionalno I efikasno!

 

ZATRAŽITE BESPLATNUN PROCENU SELIDBE

SAZNAJ VIŠE…

Vaša pouzadana agencija za selidbe I prevoz Drašković – SD

ISTRAŽITE NAŠ SAJ I PRONAĐITE ONO ŠTO VAM JE POTREBNO

ISTRAŽI SAJT…

Povezane stranice:

Selidbe Beograd

Selidbe Srbija

Radnici za selidbe

Selidba za vreme pandemije COVID-19. Evo šta treba da znate.

Selidbe Firmi