Radnici za selidbe

Naši zaposleni radnici za selidbe na raspolaganju su vam za zasebne usluge

DOBRODOŠLI U PROFESIONALNU AGENCIJU ZA SELIDBE I PREVOZ

DRAŠKOVIĆ – SD

064/4302713

 • Radnici za selidbe DOSTUPNI SU 24/7
 • OBAVLJAJU POSAO PROSEFIONALNO I BRZO

 • DAJEMO POTPUNU GARANCIJU NA SVE ŠTO JE U NAŠOJ NADLEŽNOSTI

 • AKCIJA – POPUSTI ZA SELIDBE VIKENDOM

URADIMO BESPLATNU PROCENU

Radnici za selidbe Beograd. Naša agencija za selidbe i prevoz Drašković – SD veoma vodi računa o svojim zaposlenima koji su vrhunski radnici za selidbe Beograd. Iznova i iznova pronalazimo načine na koje bismo stimulisali i motivisali radnike da rade bolje. Uvođenjem bonusa i plaćanjem prekovremenog rada, naši zaposleni/radnici imaju visoku motivaciju da vama urade posao najbolje moguće. U našoj genciji za selidbe i prevoz to znači da se naši radnici ophode prema vašoj selidbi kao prema svojom. Sa opreznošću, radošću i punim poštovanjem.

 RADNICI ZA SELIDBE BEOGRAD

Najčešći primeri potrebe za radnicima su:

1. Raspoređivanje nameštaja i ostalih stvari u stanu, kući i poslovnom prostoru;

2. Radnici za utovar i istovar na Vašem vozilu ili vozilu koje ste unajmili za potrebe selidbe i transporta;

3. Radnici za selidbu koja ne zahteva transportno vozilo (npr, ako se selite u stan koji se nalazi u istoj ili susednoj zgradi) i drugi, mnogobrojni primeri.

RADNICI ZA SELIDBE BEOGRAD CENA

Cena unajmljivanja radnika je od 500 – 3000din po radniku (zavisi od vrste i obima posla). Bilo da trebate jednog radnika ili više njih, stojimo Vam na raspolaganju 24h dnevno, 365 dana u godini.

NAJAM RADNIKA ZA SELIDBE BEOGRAD

 

OSTALE INFORMACIJE

GARANCIJA NA STVARI ZA SELIDBE

Naša agencija daje vam garanciju da ništa neće biti polomljeno ili na bilo koji drugi način oštećeno. U suprotnom zakonski snosimo novčanu odgovornost za to. Garancija koju vama dajemo je za vašu sigurnost a za nas je motivacija koja nas tera da svaki put budemo posvećeni poslu kao da selimo baš našu agenciju za selidbe i prevoz Drašković – SD.

POGLEDAJTE JOŠ NAŠIH USLUGA ZA SELIDBE I PREVOZ

 1. BESPLATNA PROCENA SELIDBE I PREVOZA I NAJMA RADNIKA

 2. KOMBI SELIDBE

 3. KAMIONSKI PREVOZ

  4. SKLADIŠTENJE ROBE, STVARI I NAMEŠTAJA

  5. MEĐUNARODNE SELIDBE

ISTRAŽITE NAŠ SAJT I PRONAĐITE ŠTA VAM TREBA

NAŠI KLIJENTI SU NAŠA REFERENCA

1. Vlasnik sam trgovinskih radnji i u zadnje 3 godine dve prodavnice smo selili četiri puta. Svaki put smo za prevoz robe zvali agenciju Drašković jer su ljudi od poverenja i veoma profesionalno rade svoj posao. Kompletno su nam spakovali robu i sa dva kombija iz dva puta smo sve prevezli. Kombi smo koristili iz praktičnog razloga jer nam se jedna od prodavnica nalazi u centru Beograda a druga u centru Novog Sada. Prevoz robe kombijem je daleko praktičniji nego prevoz kamionom. Veliki pozdrav za momke i svaka preporuka.

Vladimir Djurdjević, menadzer lanca prodavnica ‚‚Sinkok‚‚

2. Hvala najlepše momcima iz agencije Drašković. Sve moje preporuke imaju! Unajmila sam ih za selidbu svog stana kao i za prevoz robe kombije kada smo prevozili sirovine kojima trgujem. Sve su upakovali i prevezli. Hvala puno!

Andrijana Krčmar

3. Ispred firme ‚‚Linea‚‚ želim da se zahvalim agenciji za selidbe i prevoz Dr jer su sa našim nameštajem postupali kao sa svojim. Koristili smo usluge ‚‚prevoz rebe kamionom‚‚ kao i ‚‚kombi prevoz nameštaja‚‚. Pošto je kod nas u pitanju nameštaj, momci su uradili demontažu i montažu nameštaja kao i kompletno pakovanje. Veliko hvala!Sve preporuke!

Milan Radojičić, pr firme ‚‚Linea‚‚

ZAKAŽITE VAŠE RADNIKE