SELIDBE FIRMI

Selidbe firmi, poslovnog prostora i kacelarija brzo i profesionalno  sa

Agencijom za selidbe i prevoz Drašković

064/ 43 02  713

  • BESPLATNA PROCENA SELIDBE FIRMI
  • GARANCIJA NA SVE STVARI
  • VOZNI PARK PRVE KLASE

 

 

Naša agencija za selidbe i prevoz Drašković – SD nudi vam kompletnu uslugu selidbe firmi, kancelarija i poslovnog prostora. Brzo i profesionalno obavljamo selidbe na teritoriji Beograda, Srbije, inostranstva. U selidbe firmi ubrajamo:

  • Selidbe firmi
  • Selidbe ordinacija
  • Selidbe poslovnog prostora
  • Selidbe solarijuma
  • Selidbe magacina
  • Selidbe skladišta
  • Selidbe kancelarija

Kao i selidbe bilo kog prostora u kojem obavljate vaše poslovanje.

 

SELIDBE FIRMI – BOLJA LOKACIJA

Razlozi selidbe poslovnog prostora su razni. Uglavnom promena lokacije poslovnog prostora dolazi kao potreba za boljom lokacijom. Prometna lokacija i dobro mesto može pokrenuti vaš biznis i unaprediti ga. Selidbe poslovnog prostora, takođe, dešavaju se prirodno ukoliko dolazi do proširenja firme, rasta broja zaposlenih itd. Naša firma obavlja selidbeposlovnog prostora kako malim i srednjim firmama tako i velikim korporacijama. Naši kapaciteti mogu da pokriju inventar i malog i srednjeg i velikog preduzeća.

 

SELIDBE FIRMI KOMBIJEM ILI KAMIONOM

U zavisnosti od obima vaše robe, inventara – prevoz se vrši ili kombijem ili kamionom. U našem voznom parku nalaze se dva tipa kamiona i dva tipa kombi prevoza koji se međusobno razlikuju po dimenzijama i nosivosti tereta. Naše višegodišnje iskustvo na polju selidbe firme i poslovnog prostora uopšte pokazalo nam je na koji način je potrebno voditi računa o poslovnom inventaru. Bilo da su u pitanju IT firme čiji inventar zahteva posebnu pažnju zbog tehnike ili robu privatne prodavnice koja se na poseban način mora upakovati.

Kod selidbe poslovnog prostora i firmi veoma pazimo na vreme. Ne sme da postoji zastoj u selidbi jer vaša roba je vaše oruđe poslovanja. Izgubljeno vreme je izgubljeni novac te zbog toga jako pazimo na vreme. Obavljamo selidbe firme brzo i profesionalno.

Takav odnos cene i kvaliteta čine nas najpovoljnijom agencijom za selidbe i prevoz na teritoriji Beograda.

 

Savetujemo vam da izvršite

BESPLATNU PROCENU VAŠE SELIDBEI

SAZNATE TAČNU CENU SELIDBE VAŠE FIRME/POSLOVNOG PROSTORA

 

 

ISTRAŽITE NAŠ SAJT I SAZNAJTE SVE O NAŠIM USLUGAMA ZA SELIDBE I PREVOZ

SAZNAJ VIŠE…

 

NAJČEŠĆA PITANJA ZA SELIDBE I PREVOZ

 

1. KOLIKO TRAJU SELIDBE?

Vremensko trajanje kompletnog procesa selidbe (Beograd, Srbija, inostranstvo), zavisi od mnogo faktora. Zavisi od predmeta, inventara koji pakujemo. Takođe, na primer, dužina puta određuje trajanje selidbe. Selidbe iz jednog grada u drugi, trajaće duže nego selidbe sa jedne optine na drugu. Naravno, kao i u svakom poslu, uvek treba misliti na nepredviđene okolnosti koje mogu da se dese, i to takođe treba imati u vidu. Uz našu agenciju, možete računati na punu spremnost prilikom selidbe.BESPLATNA PROCENA SELIDBE može vam dati najbolju informaciju o vremenskom trajanju vaše selidbe.

 

2. DA LI RADITE VIKENDOM? DA LI SU CENE ZA SELIDBE ISTE VIKENDOM I RADNIM DANIMA!

Radimo vikendom. Naša agencija za selidbe i prevoz na raspolaganju vam je 24 sati u danu, 7 dana u nedelji i 365 dana u godini. Na hitne intervencije reagujemo i praznicima. Česta je stvar u drugim agencijama za selidbe i prevoz, da se cena usluga razlikuje vikendom i radnim danima. Kod nas je obrnuto. Šta više, imamo VIKEND AKCIJU DO 30% SNIŽENJA…Za sve slidbe koje obavljamo vikendom!

 

3. DA LI RADITE SELIDBE BEPGRAD PO PRINCIPU ‚‚KLJUČ U RUKE‚‚?

Da! Mi to zovemo KOMPLETNE SELIDBE. One se najčešće primenjuju u praksi.  Na taj način sebe možete poštedeti velikog stresa, napora u vezi sa selidbom , gubljenja vremena… Kada radimo selidbu po principu ključ u ruke, naša agencija obavlja ceo proces, od pakovanja, preko montaže i demontaže, do utovara i transporta svih vaših predmeta. Na taj način možete biti sigurni da će sve vaše stvari biti bezbedno preseljene na izabranu lokaciju u najkraćem mogućem roku.

4. DA LI IMATE SAV POTREBAN MATERIJAL ZA PAKOVANJE SELIDBE?

Naša agencija ima u ponudi brojne elemente, neophodne za efikasno pakovanje vaših stvari. Kod nas možete naći kutije za pakovanje raznih dimenzija, zatim samolepljive trake različitih širina, streč folije, papire za pakovanje i brojne druge potrebne proizvode za pakovanje vaših stvari. Cene su određene u skladu sa dimenzijama, ali i količinama koje poručujete. Sve što vam je potrebno za pakovanje stvari prilikom selidbe možete dobiti pozivanjem naših telefona. Ukoliko nas angažujete i za poslove selidbe, uvek smo raspoloženi da damo povlašćene cene i povoljnije uslove prodaje.

 

5. DA LI RADITE SELIDBE MAGACINA?

Da, jedna od naših usluga koje imamo u ponudi jesu i selidbe skladišta, magacina, i drugih sličnih prostora. Prilikom selidbe ovih kategorija objekata vrlo smo obazrivi, sa velikom pažnjom pristupamo planiranju ovakve selidbe, imajući u vidu da oni najčešće imaju veliki broj predmeta za selidbu, često izuzetno malih ili izuzetno velikih, koji zahtevaju poseban tretman. Posebnu pažnju posvećujemo zaštiti takvih predmeta prilikom manipulisanja i transporta, kako ne bi došlo do bilo kakvih oštećenja. Imamo dovoljno velika vozila da odjednom prevezemo sve vaše predmete iz ovih objekata, ili bar u malom broju vraćanja. Svaki tip stambenog ili poslovnog objekata uzimamo u razmatranje prilikom pružanja usluge selidbe.

 

6. KAKO DA DOGOVORIM TERMIN SELIDBE?

Termin selidbe možete dogovoriti pozivom na broj 064/07 08 623 ili nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane. Molimo Vas da napravite popis predmeta koji se prevoze pre nego što nas kontaktirate. Neka od pitanja na koje je potrebno odgovoriti:
Što sve trebate preseliti?(ormar, krevet, komoda…)
Kada želite prevoz?(datum i vreme)
Sa koje i na koju lokaciju trebate prevoz?
Koji ste sprat i ima li zgrada lift?

 

 

AGENCIJA ZA SELIDBE I PREVOZ DRAŠKOVIĆ – SD

VAŠ POUZDAN PARTNER ZA SELIDBE

Povezane stranice:

Selidbe Beograd

Selidbe poslovnog prostora Beograd

Česta pitanja

Selidbe poslovnog prostora

Selidba poslovnog prostora – Saveti za zaposlene