SELIDBE BEOGRAD PREPORUKA

PROFESIONALNA AGENCIJA ZA SELIDBE I PREVOZ

SD – DRAŠKOVIĆ

064/4302713

KAKO DOĆI DO POUZDANE I PROFESIONALNE AGENCIJE ZA SELIDBE I PREVOZ

Selidbe Beograd preporuka? Ovo je glavno pitanje među svima koji vrše odabir pouzdanog partnera za selidbe i prevoz. Izbor je veliki. Ali kako doči do selidbe beograd preporuka?Danas na našem tržištu postoje i dobre profesionalne agencije ali postoje i one agencije koje posao obavljaju površno, nemareći za tuđe stvari. Na početku nam se često dešavalo da nas klijent pozove tražeći da popravimo stvari koje je druga firma zabrljala. Selidbe treba shvatiti ozbiljno. Neki ser time bave isključivo zbog zarade novca. Međutim u selidbama postoji nešto uzbudljivo što nadmašuje sam biznis a od velike je važnosti kada birate agencije. To je način na koji se ophode prema vašim stvarima. Naša agencija zato daje potpunu GARANCIJU na sve stvari koje se nađu u našim rukama. Selidbe beograd preporuka potražite na sajtovima, šta su drugi rekli o određenim agencijama.

U našem poslu naši klijenti su naša referenca. I bivši klijenti jedino merodavno mogu da svedoče o radu neke agencije. U kategoriji Selidbe Beograd Preporuka pogledajte našu galeriju i upoznajte naše klijente i proces selidbe i prevoza koji sa njima obavljamo.

NAŠ RAD I NAŠI KLIJENTI SU NAŠE REFERENCE

POGLEDAJTE GALERIJU…

VIŠE OD 10 GODINA RADA NA PREPORUKU

SVE ŠTO VAM JE POTREBNO AKO TRAŽITE AGENCIJU ZA SELIDBE NA PREPORUKU

1. KOMPLETNE SELIDBE – Kompletne selidbe su naša najtraženija usluga kada se radi o selidbama u Beogradu – preporuka. Kompletne selidbe obuhvataju čitav proces selidbe – po principu „ključ u ruke“. Naš posao je da isplaniramo vašu selidbu, da napravimo kompletan plan, sortramo i pakujemo stvari za selidbu. Posedujemo celokupan profesionalni materijal za pakovanje stvari, robe i nameštaja za selibe i prevoz. Vršimo prenos, utovar i istova stvari, robe i nameštaja. Rad na preporuku dugi niz godina omogućilo nam je veliku mrežu klijenata. Dobra je reklama kada zadovoljni klijent preporuči baš vašu agenciju. Godinama se trudimo da gajimo taj odnos. Ovakav vid internet prezentacije i reklame pomaže nam da ljudima približimo i razjasnimo podrobnije ono šta zapravo mi radimo. I da ih edukujemo kako bi im olakšali proces selidbe, ukoliko žele sami to da urade.

PRATITE NAŠ BLOG…

2. PREVOZ (KOMBI PREVOZ I PREVOZ KAMIONOM – Naš vozni park u svom sastavu ima savremena vozila sa potrošnjom benzina i energije. Nudimo dva tipa kombi prevoza i kamionskog prevoza. Razlikuju se po veličini, dimenzijama i nosivosti tereta. Kombi prevoz idealan je za selidbe i prevoz robe kombijem manjeg i srednjeg obima. Kamionski prevoz je pogodan za selidbe većeg obima kao i za prevoz kabastih stvari, za prevoz specijalnih tereta kao i za svaki drugi vid kabastih stvari. Idealan je za prevoz velike količine robe. Uz naše predloge i vaše želje, lako ćemo doći do tipa prevoza koji je za vašu selidbu najpogodniji i najpraktičniji i na kraju potreban.

SAZNAJ VIŠE…

ISTRAŽITE NAŠ SAJT ZA DODATNE INFORMACIJE I KORISNE SAVETE ZA SELIDBE BEOGRAD PREPORUKA

SAZNAJ VIŠE…

 

Selidbe Beograd