SELIDBE KLAVIRA BEOGRAD

SELIDBE KLAVIRA, SEFOVA, SPECIJALNIH TERETA

064/4302713

  • GARANCIJA NA STVARI

  • DOSTUPNOST 24/7

  • SPECIJALNA OPREMA ZA SELIDBE SPECIJALNIH TERETA

  • NAJPOVOLJNIJE SELIDBE KLAVIRA BEOGRAD

  • AKCIJA – 30% POPUSTA ZA SELIDBE KLAVIRA BEOGRAD VIKENDOM

SELIDBE KLAVIRA BEOGRAD

 

Selidbe klavira Beograd i ostalih teških stvari poput sefova, kasa, glomaznog nameštaja itd…predstavljaju odgovorne poslove i našu specijalnost. Pored toga iziskuju fizičku snagu i posebnu opremu koja će obezbediti sigurnost prenosa i prevoza vašeg klavira, sefa, kase itd. Za preseljenje pianina, polukoncertnog klavira ili selidbe koncertnog klavira (Beograd) – posedujemo specijalne svejtove, kaiševe i sajle za nošenje tereta. Svaki inventar koji prevozimo posebno oblažemo i zaštićujemo kako ne bi došlo do grebanja.

KAKO DA ZAKAŽETE BESPLATNU PROCENU

SELIDBE KLAVIRA BEOGRAD

 

Besplatnu procenu selidbe klavira Beograd možete zakazati na više načina. Pozivom na broj telefona 064/ 07 08 623 možete zakazati besplatnu procenu. Opcije koje imate su:

1. ONLINE PROCENA SELIDBE

Putem VIBER a možete poslati slike i snimke vaših stvari, robe ili nameštaja. Takođe možemo se ukljućiti i uživo i pogledati šta od inventara imate. Molimo vas da koliko je moguće preciznije napišete ili kažete informaciju o količini stvari koje posedujete.

2. UŽIVO PROCENA SELIDBE

Pozivom na telefon 064/ 07 08 623 možete zakazati izlazak na teren. U dogovorenom terminu, dolazimo do vas i popisujemo stvari, izvršavamo procenu i pravimo okvirni plan selidbe i sortiranja stvari. Nakon toga znaćete konačnu cenu – našu ponudu za vašu selidbu Beograd, Srbija ili inostranstvo.

MATERIJALI ZA PAKOVANJE SELIDBE

SELIDBE KLAVIRA BEOGRAD

1. SAJLE, SVEJTOVI, KAIŠEVI

Ono što je od velike koristi kada su u pitanju selidbe klaira Beograd to su specijalni kaiševi, sajle i svejtovi koji služe za lakše i bezbednije obavljanje selidbe Beograd, Srbija ili inostranstvo.Lakše podizanje i prenošenje stvari na koje dajemo potpunu garanciju, sve što je u našim rukama.

2. KARTONSKE KUTIJE

Kartonske kutije su nezaobilazni deo svake selidbe. Uvek su potrebne i višestruko korisne za sortiranje i same selidbe. Kod nas možete pronaći kutije raznih dimenzija. U zavisnosti od vaših potreba. Dvoslojne ili troslojne, na nama je da savetujemo a na vama da na kraju izaberete.

3. NAMENSKE KUTIJE ZA SELIDBE

Namenske kutije nema svako. Mi smo jedni od retkih. Namenske kutije koje mi posedujemo olakšaće vam selidbu garderobe i knjiga. Posebno su interesantne kutije za knjige koje čine da selidbe knjiga ne predstavljaju problem. Bilo da je u pitanju selidba privatne ili javne biblioteke. Garderober namenska kutija je za one koji jako paze na svoje odevne kombinacije. Za dizajnere. Za kostime,…

4. FOLIJE

Folije su materijal koji se ne može izbeći i od kog imamo više koristi. Kada su u pitanju selidbe klavira Beograd, folije nam služe za umotavanje. Tako na jedan način izbegavamo grebanje klavira i prašinu.

SAZNAJ VIŠE…

NAŠA NAJTRAŽENIJA USLUGA

KOMPLETNE SELIDBE BEOGRAD

Kada su u pitanju kompletne selidbe Beograd, najveći izazov je snalaženje po gradu, kao i izazovi koji se pojavljuju u zgradama bez lifta, uskih prolaza, stepeništa itd. Takođe, iz iskustva znamo da je ljudima najbolje kada imaju partnera za selidbe. Partnera koji im pomaže u planiranju, onaj koji brine o stvarima, prenosi ih i prevozi. Naporno je kada se iznajmljuju odnojeno radniici za selidbe, odvojeno kombi prevoz ili kamionski prevoz i odvojeno agencija za skladistenje stvari, robe, nameštaja. Koordinacija tog posla je izuzetan izazov i nepotrebna stvar. S toga, MI VAM NUDIMO KOMPLETNE SELIDBE i našu agenciju koja pokriva sav posao preseljenja!

KONTAKTIRAJTE NAS!

PRONAŠLI STE IDEALNOG PARTNERA ZA SELIDBE!

Pogledajte još:

Selidbe teških stvari

Selidbe Srbija

Selidbe Beograd

Selidbe lomljivih stvari

Besplatna procena selidbe

Selidbe Novi Beograd