Kako da dogovorim termin selidbe?

Termin selidbe možete dogovoriti pozivom na broj 064/4302713 ili nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane. Molimo Vas da napravite popis predmeta koji se prevoze pre nego što nas kontaktirate. Neka od pitanja na koje je potrebno odgovoriti: 
Što sve trebate preseliti? (ormar, krevet, komoda...) 
Kada želite prevoz? (datum i vreme) 
Sa koje i na koju lokaciju trebate prevoz? 
Koji ste sprat i ima li zgrada lift?

U koje vreme se možemo dogovoriti oko termina selidbe?

Dostupni smo svaki dan, uključujući vikende i praznike, i to 24h dnevno. 

Da li ste u tačno vreme na dogovorenoj adresi?

Tačnost i profesionalizam su naša vrlina. Vreme naših klijenata je nama jedna od najbitnijih stavki u našem poslu. Zato na dogovorene termine dolazimo isključivo bez kašnjenja i na vreme!

Treba li da spustim stvari ispred ulaza zgrade/kuće pre dogovorenog termina?

Bilo bi poželjno da, ukoliko su povoljne vremenske prilike, pre dolaska ekipe sa prevoz spustite sve stvari kako biste nam omogućili brži i lakši transport na određenu destinaciju. Naravno, ukoliko nije drugačije dogovoreno, tj. ukoliko selidbu radi naš tim, onda je na Vama da se samo opustite i gledate kako efikasno radimo svoj posao.

Imate li radnike za utovar i istovar robe i stvari?

Imamo tim stručnih i fizički spremnih ljudi koji kvalitetno obavljanju svoj posao i poseduju svu adekvatnu opremu koja im je potrebna da uspešno i sa sigurnošću obave selidbu ili utovar.

Vršite li selidbu kancelarija?

Vršimo selidbe, dosatvu i prijevoz za firme. Dogovorite selidbu za Vaš poslovni prostor ili kombi prevoz stvari već danas putem kontakt obrasca ili pozivom na broj 064/4302713.

Radite li vikendom i praznicima?

Mi znamo kako je zahtevan naš posao i zato je naše radno vreme od 00h do 24h. I nedeljom i praznicima!

Posedujete li adekvatnu opremu i stručno znanje za selidbe?

Sigurnost i zadovoljstvo naših klijenata su nam najvažniji, zbog toga posedujemo svu opremu potrebnu za kvalitetno i stručno obavljanje posla. Naša vozila su redovno servisirana i naši radnici poseduju sve potrebne fizičke veštine kako bi uspešno i kvalitetno obavili svoj posao.