SELIDBE ZVEZDARA

PRONAŠLI STE IDEALNOG PARTNERA ZA SELIDBU

Agencija za selidbu i prevoz Drašković

064/ 4302713

  • Najpovoljnije selidbe  Zvezdara

  • Garancija na sve stvari

  • Vama na raspolaganju 7 dana u nedelji

  • AKCIJA – Popust na selidbe  Zvezdara – VIKENDOM

SELIDBE ZVEZDARA

Selidbe Zvezdara. Opština Zvezdara predstavlja jednu od većih opština u Beogradu. Selidbe su česte u ovom delu grada, kako zbog svoje dobre povezanosti sa gradom, tako i zbog položaja i novih stambenih jedinica. Ukoliko je vaša odluka da se selite na Zvezdaru ili sa opštine Zvezdara, mi smo vaš pravi izbor. Bllizu smo vaše lokacije, uvek dostupni I nudimo širok spektar usluga za selidbe I prevoz Beograd, selidbe Zvezdara.

Usluga selidbe Beograd Zvezdara, može da obuhvata sve što vam je potrebno…Počevši od kreiranja plana selidbe, preko pakovanja i osiguravanja vaših stvari, robe, nameštaja…Do utovara, istovara i naravno prevoza. Celokupan materijal za selidbe koristimo i posedujemo. Ukoliko se odlučite da sami uradite deo procesa pakovanja stvari, robe, nameštaja – možete ga kupiti i kod nas. Ukoliko se odlučite za uslugu KOMPLETNE SELIDBE – sav naš materijal je besplatan!

SELIDBE  ZVEZDARA – CENA

Kao i za sve usluge koje izvršavama, tako i za selidbe Beograd Zvezdara, cena se određuje individualno. Svaka selidba je priča za sebe i svaka se međusobno razlikuje. Naš CENOVNIK obuhvata uopštene cene za pojedinačne usluge. On varira shodno potrebama koje se razlikuju od selidbe do selidbe. Način da izračunate tačnu cenu za vašu selidbu (Beograd, Zvezdara) je da zatražite BESPLATNU PROCENU SELIDBE. Saznajte više o besplatnoj proceni selidbe…

OVO SU NEKI OD PARAMETARA KOJI UTIČU NA FORMIRANJE CENE ZA SELIDBE BEOGRAD ZVEZDARA:

1. Pristupačnost objekata i prostorija iz kojih se stvari iznoseSpratnost objekta

2. Postojanje ili nepostojanje liftova, kako teretnih, tako i običnih

3.Vrsta stvari koje se iznose i prevoze

4.Dimenzije prolaza i prilaza

5.Potreba za demontažom i montažom nameštaja ili drugog inventara

6.Da li se radi pakovanje stvari za selidbe

7.Zahtevi za čišćenjem i odnošenjem otpada i slično

POZOVITE NAS I ZAKAŽITE BESPLATNU PROCENU SELIDBE

NAŠE USLUGE

1. Kompletne selidbe

U kompletne selidbe Beograd Zvezdara spadaju usluge kompletnog procesa selidbe. Počevši od organizacija, preko sortiranja i pakovanja stvari, obezbeđivanje nameštaja, montaža i demontaža. Naši radnici za selidbe na raspolaganju su vam u svakom trenutku. Podrazumevamo utovar i istovar stvari, kao i prevoz. Bilo da je kamionski prevoz ili kombi prevoz. Prepustite vašu selidbu nama!

2.Kombi selidbe

Kombi prevoz je jedan od dva vida prevoza koje naša agencija nudi. U sklopu našeg voznnog parka nalaze se dve vrste kombija koji se međusobno razlikuju po dimenzijama i nosivosti. Kombi prevoz je idealan izbor kada se vrše selidbe Beograd Zvezdara. Lako manevrisanje i njegova praktičnost prevazilazi sve gradske prepreke.

3. Kamionski prevoz

Kamionski prevoz idealno je rešenje za selidbe Beograd Zvezdara koje podrazumevaju veliku ili srednju količinu stvari koje su namenjene za selidbu. Kada je reč o kamionskom prevozu, obezbeđivanje stvari vršimo dva puta. Prvi put kada pakujemo stvari, nameštaj ili robu. Drugi put kada stvari utovarujemo u sam kamion. Dodatna bezbednost nikada nije na odmet. To nas je, između ostalog, naučilo naše 15.godišnje iskustvo.

4. Skladištenje

Prostori za skladištenje naše agencija za selidbe i prevoz Drašković – SD, nalazi se nadomak Beograda. Prostori za skladištenje održavaju se redovno. Suvi su i čisti. Vaše stvari, roba, stari nameštaj u njima je siguran. Mesto se nadgleda 24/7 bezbednosnim kamerama.

5. Odvoz nepotrebnih stvari

Ovo je jedna od usluga koje je nametnula praksa. Ispostavilo se u većini situacija kao preko potrebna. Jedan kamion koristimo samo za odvoz nepotrebnih stvari. I ne brinite, znamo gde koju stvar treba odneti. Ne idu sve stvari na deponiju. Naša agencija veoma drži do životne sredine tako da razvrstavanjem nepotrebnih stvari i odvozom istih na pravo mesto, smatramo našom ljudskom odgovornošću.

6. Selidbe teških stvari

Za nas ništa nije teško. Međutim, selidbe teških stvari stavljamo u odvojenu kategoriju iz razloga što znamo da je pravo umeće preneti nešto što je jako teško ili kabasto. Tako da, i sa najtežim stvarima znamo kako da izađemo na kraj. Garancija na stvari je tu da biste vi bili sigurni da u našim rukama, ni jedna stvar neće biti polomljena pa čak ni izgrebana.

7. Selidbe antikviteta i umetničkih dela

Selidbe antikviteta i umetničkih dela takođe su posebna kategorija. Veoma delikatna kategori i tako se prema njima i ophodimo. Za to je potrebno posebno pakovanje i obezbeđivanje. Posebna pažljivot. U našoj agenciji za selidbe i prevoz Drašković – SD , ideja nam je da preselimo druge kao da selimo sebe.

Istražite naš sajt za Selidbe Beograd:

Selidbe Beograd Palilula

Priprema za medjunarodne selidbe Beograd

Radnici za selidbe

Selidbe Firmi