Selidbe Mirijevo

 

Skoro svaka selidba sa sobom nosi veliku konfuziju oko pakovanja stvari, organizacije selidbe i traženja pouzdane agencije za selidbe i prevoz. Selidbe Mirijevo uz naš profesionalni tim zagarantovano prolaze efikasno, efektivno, sa obostranim zadovoljstvom i bez bilo kakvih posledica.

SD Selidbe Beograd već deset godina uspešno posluju na teritoriji Beograda i šire. Najčešće brige naših klijenata se odnose na parking mesto i sigurnost stvari. Selidbe Mirijevo se obavljaju bez ikakvih problema, jer Mirijevo svojim širokim ulicama nudi lak prilaz kako kombiju, tako i kamionu. Zabranjene zone parkiranja takođe ne predstavljaju problem, zahvaljujući saradnji kojom je obezbeđeno dozvoljeno parkiranje u određenim intervalima u toku dana na bilo kojoj lokaciji. Garancija stvari je obezbeđena, a početak svake selidbe počinje postavkom zaštite na Vaše stvari.
Pored klasične usluge selidbe Mirijevo, možete se opredeliti za neku od narednih usluga naše agencije za selidbe i prevoz:

1. Celokupne selidbe Mirijevo

Takozvana usluga “Ključ u ruke” obuhvata ceo proces selidbe: pakovanje stvari, zaštita stvari, demontaža nameštaja, organizacija, utovar, prevoz, istovar, montaža nameštaja i postavka. Na Vama je da odlučite na koji način želite da budete uključeni u selidbu, a stručni tim podnosi pisani izveštaj celokupne selidbe.

2. Prevoz

Agencija za selidbe i prevoz nudi usluge iznajmljivanja vozila za prevoz. U ovom slučaju na Vama je zaštita stvari, utovar i istovar istih. U zavisnosti od obima stvari, prevoz se može vršiti kombijem ili kamionom.

3. Skladištenje stvari i robe

Agencija za selidbe i prevoz nudu usluge skladištenja u magacinu koje je pod video nadzorom 24/7. Pre korišćenja ove usluge vrši se popis stvari, dodatna zaštita i neophodno je da stvari, roba ili nameštaj budu suvi i čisti kako bi se kvalitet istih očuvao.

4. Demontaža i montaža nameštaja

Nekada je neophodno određen nameštaj u celosti ili delimično demontirati kako bi se obezbedila njegova prenosivost, lakši utovar i istovar. Nakon istovara vrši se montaža nameštaja u prvobitno stanje.

5. Usluge pakovanja

Usluge pakovanja predstavljaju sortiranje, slaganje, pakovanje u kutije za selidbe i zaštita stvari i nameštaja izdržljivim materijalom, koji je namenjen za svrhe transporta.

6. Odnošenje nepotrebnih stvari

Nameštaj koji Vam više nije potreban ili nije u funkciji možemo odneti na željenu lokaciju ili deponiju u toku istog dana.

Agencija za selidbe i prevoz pre same selidbe nudi usluge vršenja besplatne procene i po potrebi donošenje 20 besplatnih kutija za pakovanje. Dolaskom na procenu vrši se uvid u robu, nameštaj i stvari koje treba preseliti, moguće je davanje saveta o načinu pakovanja, zaštite nameštaja, kao i određivanje nameštaja koje je potrebno demontirati pre same selidbe. SD Selidbe Beograd vrši sve ovo potpuno besplatno za Vas, u dogovoreno vreme koje Vama najviše odgovara.

Cene navedenih usluga za selidbe Mirijevo su individualne, a definišu se u zavisnosti od nekoliko faktora, poput usluge za koju se opredelite, obima stvari i željenog datuma selidbe.
Pozovite nas u bilo kom trenutku za više informacija i zakažite Vašu selidbu na vreme!

Preselite se lako, pitajte nas kako!