SELIDBE SMEDEREVO

DOBRODOŠLI!

MI SMO AGENCIJA ZA SELIDBE I PREVOZ SD

064/4302713

Selidbe Smederevo – Naša agencija za selidbe i prevoz SD – DRAŠKOVIĆ nudi širok asortiman usluga za selidbe Smederevo. Te usluge obavljaju naši radnici sa iskustvom koji su svakako morali da prođu obuku naše firme. Izdvajamo se po tome što je tim ljudi okupljen oko firme već 10.godina…To svedoči o profesionalnosti i posvećenosti koja nas vodi. Naši zaposleni se odlično snalaze u gradu Smederevu, što je od velike važnosti kada su u pitanju selidbe Smederevo. Poznavanje gradova, naša je specijalnost te tako selidbe uvek prođu veoma efikasno, što je prvenstveno za klijenta veoma važno. U nastavku pogledajte naše usluge i izaberite onu koja vama odgovara!

  • DOSTUPNI SMO VAM 24/7

  • PROFESIONALNE I POVOLJNE SELIDBE

  • AKCIJA 30% – ZA SELIDBE VIKENDOM

  • SAVREMENI VOZNI PARK

  • ISKUSNI ZAPOSLENI

• KOMPLETNE SELIDBE

Kompletne selidbe su najčešće vršena usluga u našoj firmi. Sa ovom uslugom klijent dobija preseljenje iz snova. Naš zadatak je da od početka do kraja selidbe Smederevo, vodimo proces. Proces obuhvata planiranje, pripremu, sortiranje stvari, pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i prevoz. Selidba po principu ‚‚KLJUČ U RUKE‚‚. Ovom uslugom dobijate mnogo a pre svega priliku da bez stresa otpočnete vaše novo poglavlje u životu.

• KOMBI PREVOZ

Na vama je da izaberete vrstu prevoza za selidbe Smederevo. Naravno, mi smo tu da savetujemo i predložimo najbolju opciju. Kombi prevoz se koristi kada su u pitanju selidbe manjeg ili srednjeg obija. Kada radimo selidbe Smederevo– kombi prevoz je odlično rešenje. U našpj agenciji za selidbe i prevoz Drašković – SD možete iznajmiti zasebno kombi prevoz i ostali deo posla obaviti sami. Ovim sajtom trudimo se da vas informišemo i o tome – KAKO SAMI TO DA URADITE

• KAMIONSKI PREVOZ

Kamionski prevoz idealan je za selidbe Smederevo, ukoliko posedujete stvari srednjeg ili većeg obima. Pažljivo nošenje i posvećeno spaniranje i oakovanje vaših stvari, robe, nameštaja – naša su specijalnost. Svaka selidba je različita i jedinstvena. Nakon 10 godina rada na polju selidbi, prevoza i transporta, još uvek se držimo profesionalnog pristupa koji je jedini pristup za savršeno obavljanje posla.

SAZNAJ VISE…

• SKLADIŠTENJE

Za odlaganje i skladištenje bilo kojih stvari, robe ili nameštaja potrebno vam je suvo, čisto i bezbedno mesto. Naši skladišteni prostori i magacini vam omogućavaju to. Na više od 1000m2, u Beogradu, imate mogućnost bezbednog čuvanja vaših stvari, robe ili nameštaja po veoma povoljnim cenama, u vašoj blizini.

SAZNAJ VIŠE…

• ODNOŠENJE NEPOTREBNIH STVARI

Nije se baš lako osloboditi veće količine starog nameštaja i ostalog otpada, i to je upravo jedan od glavnih razloga zašto ga uopšte čuvamo. U zavisnosti od toga gde živite, na kom ste spratu, kakve su komunalne usluge u vašem kraju i da li imate pomoć, može doći do raznih komplikacija. Naš stručni tim radnika već duže od 10 godina bavi se selidbama i do sada su se susreli sa raznim preprekema, pogotovo kada je u pitanju rasčišćavanje prostora i odnošenje starog nameštaja na deponiju.

SAZNAJ VIŠE…

POVEZANO:

SELIDBE I PREVOZ  Senjak

Selidbe Mirijevo

Skladištenje stvari prilikom selidbe

Selidbe Crna Gora

Selidbe Srbija

Selidbe Banovo brdo