Selidbe Senjak

VIDEO

PRONASLI STE PRAVOG PARTNERA ZA SELIDBU!

Selidbe i prevoz Drašković

pozovite za konsultacije

Selidbe Senjak Beograd vec dugi niz godina obavljamo veoma uspesno. Izuzetno poznavanje terena citavog podrucja koje obiuhvata Senjak, Beograd. Od zgrade Bigza i Sajma pored Teniskih terena do Kozjacke ulice. Tu takodje mislimo: Zadužboina Svetog Manastira Hilandar, Drinićka ulica, Osnovna škola ‚‚Zvezdobrojci‚‚, Sportska akademija Senjak, Kulturni centar MAYDAN, Park narodnog heroja ‚‚Branko Parać‚‚, Kozjačka ulica selidbe Seljak Beograd.

1.KOMPLETNE SELIDBE SENJAK

Ovo je za one koji ništa ne prepuštaju slučaju! Ovaj paket usluga omogućava vam predah! U Kompletne selidbe Beograd spadaju usluge:

 • Pakovanje – selidbe Senjak Beograd. To znaci da ce tokom ovog procesa vase stvari biti slozene, zasticene i spakovane! U profesionalne namenske kutije za selidbu. Ukoliko se rade ove kompletne usluge selidbe Senjak Beograd, materijal za pakovanje stvari i robe je besplatan. Mi selidbe obavljamo predano, profesionalno, sa uvidom u detalje koji su znacajan segment procesa kao sto je selidba.

 • Prenos stvari i robe – Nakon sto zavrsimo sa pakovanjem stvari ili robe, prelazimo na sortiranje i rasporedjivanje. Nakon toga stvari se unose u kombi ili kamion za selidbe Senjak Beograd i dodatno se zastićuju i obezbedjuju. Korak prenos stvari ili robe je zahtevan. Treba mu posvetiti dodatnu pažnju jer od njega umnogome zavisi bezbednost stvari i robe.

 • Prevoz STVARI, ROBE, NAMESTAJA, TESKIH STVARI, LOMLJIVIH STVARI Prevoz kombijem (kombi prevoz) namenjen je za sirok sprektar usluga. Kombi prevoz Senjak Beograd uglavno se unajmljuje za prevoz malih i srednjih selidbi. Dok se prevoz kamionom organizuje za teske stvari i za specijalne terete. Imamo 10. godina iskustva za selidne poslovnih prostora, posebno selidbe IT firmi koje poseduju delikatnu opremu za selidbe Senjak Beograd.

POZOVITE NAS ZA KONSULTACIJE 

1. Kombi prevoz Senjak Beograd

Selidbe kombijem kombi selidbe beograd – idealno su rešenje za selidbe sa manjom količinom stvari. Za razliku od kamionskog prevoza, kombi prevoz je znatno efikasniji i praktičniji. Kombi prevoz je idealni prevoz za selidbe u gradovima. Kombi prevoz je najadekvatniji za prevoz kroz gradske gužve i uske ulice. Naša veština snalaženja je ono što sam izdvaja od ostalih. Gužve nekada znaju da budu nepredvidive i zamorne. Prepuštanje selidbe i prevoza nama, Vi čuvate vaše vreme i energiju.

EVO NEKIH PREDNOSTI kada je u pitanju KOMBI PREVOZ SENJAK BEOGRAD

 • Lako probijanje kroz uske i jednosmerrne ulice kao i delovima grada kojima je pristup otežan. Selidbe kombi prevozom su tada najpametnija odluka.

 • Lako manevrisanje i pronalaženje parking mesta koje će olakšati selidbe, utovar i istovar nameštaja. Robe…

 • Kombi prevoz je za 30% jeftiniji od kamionskog prevoza za selidbe Senjak Beograd

 • Svim našim vozilima, tovarni prostor je obložen i snabdeven posebnim sistemima kako bi se teret fiksirao i obezbedio da ne bi došlo do oštećenja.

2. Prevoz kamionom

Selidbe kamionom na Senjaku su veoma česte. Kamion se kao prevoz nameće ako su u pitanju poslovni prostori kojima je potrebna selidba. Te smo tako obavili na desetine takvih selidbi upravo na Senaku. U poslovne prostore spadaju ordinacija, komercijalne kancelarije, prodavnice (roba) ali i IT firme čiji je zahtev po prilično izazovan. U dugogodišnjem radu veliki je izazov takodje bio pri preseljavanju nekih od velikih kuća kod Parka narodnog heroja, Senjak, Beograd. Skupocene stvari, veoma lomljive stvari, kao i selidbe teških i kabastih stvari.

ZAKAŽITE BESPLAZNU PROCENU 

NAJCESCA PITANJA:

1. Da li radite vikendom?

Radimo vikendom, čak u nekim slučajevima se dešavalo da radimo i za vreme nekih od velikih praznika. Radimo hitne intervencije. Ukoliko imate rok za neku robu ili hitno preseljenje zbog prodaje stana,…Pozovite! Za selidbe Senjak Beograd, to možemo da uradimo lako i povoljnije!

2. Šta znači besplatna procena selidbe?

3. Da li imam popust na selidbu ukoliko sam ranije vec bio vas klijent?

SELIDBE BEOGRAD AKCIJE

Ovde mozete pratiti sve novosti o uslugama i popustima. Redovnim kampoanjama donosimo vama sve novije i sve bolje povoljnosti za selidbe kakve vama odgovaraja. SelidbeSenjak Beograd nije izuzet. Sta vise odlicno poznavanje oblasniti Senjak i svi njegovih ćoškova daje nam prednost u odnosu na konkurenciju. Upoznati smo sa parking mestima Diplomatske kolonije. Znamo načine na koje možemo iznajmiti prostor i bez muke obaviti selidbe Senjak Beograd. PROCITAJTE VISE…LINK

3 SAVETA ZA USPEŠNO PAKOVANJE – SELIDBE SENJAK BEOGRAD

Ako se odlučite za uslugu selidbe kombi prevoz ili selidbe kamionom… onda vam prestoji put pripreme i pakovanja stvari ili robe za selidbu. Nije teško organizovati selidbe senjak beograd kada unapred organizujete citam proces. Voleli bismo da vam ovaj tekst pomogne u toj nameri, evo nekih saveta za prpremu selidne Senjak Beograd!

1. NAPRAVI PLAN

Selidbe Senjak Beograd

Da bi selidba prošla lako, našravite plan. Popišite ugrubo stvari. Rasporedite ih. Proverite da li vam je potrebna demontaža i montaža nekog nameštaja. Proverite koliko lomljivih stvari posedujete. Planirajte da obavestite stanare prilikom selidbe. Razmišljajte o parking mestu koje vam je potrebno. Krajevi u kojima vršimo selidbe poput selidbe Senjak Beograd imaju dovoljno prostora i valja poznavati lokaciju na koju se selite.

2. NABAVI MATERIJAL

SelidbeSenjakBeograd

Ovaj deo je nešto lakši. Krenite u nabavku materijala za selidbe. Ovde možemo reći da jedina stvar koja može krenuti po zlu je manjak materijala….Tako da bolje uzmite jedan više nego jedan manje!

Spisak neophodnog materijala (SelidbeSenjakBeograd):

 • Kartonske kutije

 • Velike kese – Dzakovi ( 120l)

 • Lepljiva traka (široka) i papirna lepljiva traka (uska)

 • Zaštitna pucketava folija

 • Streč folija

 • Papir za pakovanje

 • Makaze i markeri za označavanje kutija.

3. ODREDI CILJ

Selidbe Senjak Beograd

Ako na vreme krenete sa planiranjem selidbe moci cete sve da iskordinišete…Medjutim naš savet je da pre akcije postavite cilj. Kao i za ostale stvari u životu, najbolje je imati cilj. Uz cilj je sve lakše, tako i selidbe…

Možda Vas zanima:

 1. Selidbe Novi Sad
 2. Šta sve treba uraditi za selidbu u velikom gradu
 3. Kombi prevoz za lakšu selidbu
 4. Kombi selidbe