PREVOZ ROBE BEOGRAD

Profesionalna agencija za selidbe i prevoz Drašković – SD

064/ 43 02 713

Pozovite za besplatnu procenu selidbe

  • GARANCIJA NA SVU ROBU

  • PREVOZ ROBE BEOGRAD PO SISTEMU – OD VRATA DO VRATA

  • PREVOZ ROBE KOMBIJEM I KAMIONOM

  • AKCIJA – POPUST NA PREVOZ ROBE VIKENDOM

 

PREVOZ ROBE BEOGRAD

PREVOZ ROBE BEOGRAD. Naša agencija za selidbe i prevoz Drašković – SD vrši uslugu prevoza robe u Beogradu. Bilo da imate manji ili veći inventar/robu, na raspolaganju smo vam. Ukoliko je u pitanju potrošna roba za prodaju u objektima ili prevoz stručne opreme vaše kancelarije ili ordinacije. Prevozimo bilo koju vrstu robe na celoj teritoriji Beograda, ali i Srbije i inostranstva. Prilikom prevoza robe možete nas uposliti za pakovanje vaše robe, takođe. Posedujemo celokupnu prefesionalnu opremu za pakovanje, kao i opremu za skladištenje vaše robe. Bezbednost i profesionalni transport vaše robe nam je na prvom mestu.

PREVOZ ROBE BEOGRAD – KOMBIJEM

Kombi prevoz je jedan od najčešćih vidova transporta. Komion je pogodan za prevoz ukoliko je obim vaše robe malog i srednjeg obima. U našem voznom parku na raspolaganju su vam dva tipa kombi prevoza. Razllikuju se po dimenzijama i veoma su pogodni za prevoz robe po Beogradu. Kombi je idealan prevoz za to. Jako dobro savladava infrastrukturu čitavog grada i prilazi mestima i ulicama u Beogradu na najpraktičniji način.

SAZNAJ VIŠE…

PREVOZ ROBE BEOGRAD – KAMIONOM

Prevoz robe kamionskim prevozom veoma je pogodan ukoliko je u pitanju veliki obim robe. Ili ukoliko je u pitanju roba velikog obima, kabasta ili ukoliko su u pitanju mašine,…U našem voznom parku nalazi se dva tipa kamiona koji se razlikuju po dimenzijama i nosivosti. Naša agencija kako za kombi prevoz tako i za kamionski prevoz u Beogradu, nudi i kompletno pakovanje robe. Roba se pri transportu dva puta obezbeđuje. Prvi put pre utovara a drugi put nakon utovara robe u kamionski prevoz. To je preko potrebno jer može da se desi da u toku samog prevoza odnosno transporta robe dođe do proklizavanja robe. Na taj način se roba oštećuje – to želimo da izbegnemo. Zato, dupla provera i duplo obezbeđivanje robe smatramo preko potrebnim.

SAZNAJ VIŠE…

SAZNAJTE ŠTA JE TAČNO I

ZATRAŽITE BESPLATNU PROCENU