MEĐUGRADSKE SELIDBE

SELIMO VAS U BILO KOJI GRAD

USLUA: MEĐUGRADSKE SELIDBE KATEGORIJA:SELIDBE BEOGRAD

Selidbe uvek predstavljaju promene. Međugradske selidbe predstavljaju velike promenu u načinu i stilu života. One mogu biti naporne i stresne. Pogotovo ako odlučite da ceo proces selidbe uradite sami, bez profesionalne pomoći. Naša agencija za selidbe i prevoz pruža vam priliku da vaša međugradska selidba prođe bez dodatnog stresa i napora. A ono što je najvažnije – učiniće da uživate u Vašoj velikoj životnoj promeni!

Međugradske selidbe jedna je od naših uobičajenih usluga koje obavljamo redovno. U dosadašnjem radu obavili smo preko 50 međugrdskih selidba. Selidbe Čačak, selidbe Novi Sad, selidbe Subotica, selidbe Sombor, selidbe Niš, selidbe Kragujevac, selidbe Beograd, selidbe Kruševac, selidne Šabac, i mnoge druge međugradske selidbe. Ono što nudimo i jesu profesionalni i obučeni radnici, naši zaposleni. Svaki od naših zaposlenih prošao je jednomesečnu obuku kako bi mogao da otpolne svoj prvi radni dan. Možemo se pohvaliti sadašnjom ekipom koja na okupu radi već više od pet godina, te svaki poynaje svki kutak naše zemlje Srbije kao i Beograd.

SAZNAJTE VIŠE O NAŠIM USLUGAMA

MEĐUGRADSKE SELIDBE – NAPREDNA TEHNOLOGIJA, INOVATIVNE IDEJE

Naša agencija za selidbe i prevoz poseduje savremeni vozni park koji u međugradskim selidbama štedi vreme i novac. Prevoz koji nudimo je: kombi prevoz – veći i manji kombi za selidbe. Kamionski prevoz – veći i manji kamion nosivosti do 7t tereta.Sv vozila imaju urednu tehničku dokumentaciju, servisirana su i potpuno spremna za međugradske selidbe.

MEĐUGRADSKE SELIDBE – GARANCIJA

S punim poverenjem možete nam prepustiti sve vredne predmete, uspomene, tehniku, specijalan nameštaj i skupocene mašine. OPUSTITE SE! DAJEMO GARANCIJU NA SVE STVARI, ROBU, NAMEŠTAJ KOJI NAM TOKOM SELIDBE POVERITE. U našem timu rade uigrani  iskusni profesionalci koji će znati kako da sve vrste nameštaja i inventara pažljivo demontiraju, spakuju i zaštite, tako da neoštećen stigne na adresu u novom gradu. Nakon selidbe za vas možemo ponovo montirati nameštaj na željeno mesto.

JEFTINE MEĐUGRADSKE SELIDBE

Pozovite nas i prepustite nam kompletnu organizaciju vaše selidbe u bilo koji grad ili mesto Srbiji. Garantujemo vam efikasnu, brzu i kvalitetnu uslugu, ali i najjeftiniju cenu međugradske selidbe na našem tržištu. Iskustvo, dobra organizacija, tehnički kapaciteti i prateća oprema doprinose da vaši troškovi za međugradsku selidbu budu minimalni. Mi poštujemo vaše vreme i vaš budžet. I na kraju ne morate nam verovati na reč. Kontaktirajte nas i sami se uverite u kvalitet naših usluga.

KAKO IZRAČUNATI TAČNU CENU ZA MEĐUGRADSKE SELIDBE

Veoma lako! Sve što vvam te i jeste naša BESPLATNA PROCENA MEĐUGRADSKE SELIDBE. Bez nje ne možete da izračunate tačnu cenu. Naravno, neke ustaljene cene zasebnih usluga postoje i to možete pronaćina našem sajtu…međutim…Baš kao što i naslućujete – SVAKA SELIDBA JE RAZLIČITA! Zato ne čekajte i zatražite besplatnu procenu vaše međunarodne selidbe.To možete uradi pozivom na naš broj. Tada trebate da znate: Koliko stvari, inventara,robe posedujete. Gde se selite. Koja od naših zasebnih usluga vam je potrebna. Takođe nas možete kontaktirati putem VIBER -a. Možete nam poslati slike ili video vaših stvari za međugradsku selidbu.

DOSTUPNI SMO 24 sata u danu, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini. Vršimo hitne intervencije transporta, običnog prevoza kao i hitne selidbe. Ukoliko je preko potrebno i hitno možete nas kontaktirati tokom svih praznika. Na raspolaganju smo non-stop!

Jedna smo od vodećih i najstarijih profesionalnih agencija za selidbe i prevoz. Sa nama znate s kim se selite. Preselite se lako, pitajte nas kako!