SELIDBE BANOVO BRDO

USLUGA: SELIDBE BANOVO BRDO, SELIDBE BEOGRAD

Ako je došao trenutak da razmišljate o selidbi, sigurno vam se mešaju razna osećanja. I uzbuđenost zbog selidbe i uplašenost zbog planiranja iste. Sledeći korak će vam biti surfovanje internetom u potrazi za agencijom za selidbe i prevoz, kako biste ispunili svoj cilj. Na internetu će vas dočekati pregršt agencija za selidbe i prevoz – selidbe Banovo Brdo. Pitanje je kako izabrati pravu agenciju za selidbe Banovo Brdo. Ono što mi smatamo za našu veliku prednost i jeste činjenica da smo deset godina poslovali isključivo na preporuku. A svi znamo kako često Beograd ispada malo mesto. Ponosni smo na naš pošteni rad i na to šta su klijenti u nama prepoznali i dali nam svoje poverenje.

Selidbe Banovo brdo – selidbe na Banovo Brdo već dugi niz godina obavljamo veoma uspešno. Naši profesionalni i obučeni radnici se bez problema snalaze na ovoj lokaciji. Poznaju ulice i samu infrastrukturu Banovog Brda te sa lakoćom pronalaze lokaciju, parking i ostala rešenja.

USLUGE – SELIDBE BANOVO BRDO

Ukoliko se odlučite za selidbe Bnovo brdo, naša agencija za selidbe i prevoz, nudi vam odličnu uslugu za selidbe, KAO I OSTALE USLUGE koje su neophodne da se selidba sprovede profesionalno i efikasno. Na obostrano zadovoljstvo! Pogledajte neke od naših usluga za selidbe Banovo Brdo:

 • Kompletne selidbe

Ovu uslugu drugačije zovemo i selidbe po principu ~KLJUČ U RUKE~. Kompletne selide će umnogome olakšati vašu selidbu sa ili na Banovo brdo. U okviu ove usluge obavljamo čitav proces selidbe od početka do kraja. Tu spadaju: planiranje selidbe Banovo Brdo. Sortiranje stvari, robe, nameštaja. Pakovanje stvari za selidbu. Utovar. Prevo – kombi prevoz ili kamionski prevoz. Istovar. Ovo je najčešća usluga za koju se klijenti odlučuju. Kao sigurnost vi dobijate GARANCIJU na sve stvari koje nam poverite u procesu Vaše selidbe Banovo Brdo.

SAZNAJ VIŠE…

 • Prevoz

Što se tiče prevoza njega birmo u procesu kompletne selidbe. Međutim,,m naša transportna sredstva izdajemo i zasebno. Te tako možete, za vaše selidbe Banovo Brdo, unajmiti KOMBI PREVOZ kao i KAMIONSKI PREVOZ. Na raspolaganju su vam dva tipa vozila. Veće i manje.

SAZNAJ VIŠE…

 • Skladištenje

Kada se odlučite za skladištenje stvari, robe ili nameštaja – naša agencija za selidbe i prevoz

pomoći će vam. Pre skladištenja – stvari, robu ili nameštaj bi trebalo dodatno zaštiti i popisati. Neohodno je da stvari, roba ili nameštaj budu potpuno suvi i očišćeni, kako bi se održali u dobrom stanju. Naš prostor za skladištenje, magacinski prostor ili ti skladište obezbedjeno je 24h video nadzorom. Prostorije se redovno čiste i dezinfikuju. Redovno se vrši eko deretizacija koja je ključna stvar ukoliko odlučite da vaše stvari, robu ili nameštaj poverite nama na čuvanje.

SAZNAJ VIŠE…

 • Demontaža i montaža nameštaja

Demontaža nameštaja obuhvata delimično ili potpuno rasklapanje delova nameštaja u sklopu pripreme za selidbu. Demontirani delovi nameštaja se posebno pakuju i zaštićuju kartonom ili plastičnom folijom, iznose, transportuju i montiraju na željenoj lokaciji. Selidbe namestaja i demontaža kancelarijskog ili magacinskog inventara prilokom selidbe poslovnog prostora se takođe može raditi u toku procesa selidbe. Specifičnost kod selidbe poslovnog prostora je to što ponekad postoje i metalne nerasklopive kase i sefovi kao sastavni deo inventara.

SAZNAJ VIŠE…

 • Pakovnje stvari za selidbe

Pakovanje stvari za selidbu i sortiranje je čest zahtev od strane naših klijenata. Pod pakovanjem stvari za selidbe podrazumeva se pakovanje od najsitnijih komada inventara pa do pakovanja nameštaja, odnosno najvećih delova inventara kuće, stana ili poslovnog prostora. Naši iskusni radnici imaju veliko znanje kada je u pitanju pakovanje Vaših stvari i obučeni su da profesionalno i pažljivo rukuju sa imovinom naših klijenata, kako tokom procesa pakovanja tako i kada se vrši prevoz. Naše kutije za selidbu i materijali za pakovanje su dugotrajni, izdržljivi i pouzdani. SD Selidbe će Vaše stvari dopremiti na novu lokaciju bezbedno i na vreme.

SAZNAJ VIŠE…

 • Odnošenje nepotrebnih stvari

Ukoliko imate nameštaj koji Vam ničemu ne služi i samo zauzima prostor u stanu, kući, podrumu ili garaži, mi ćemo Vam pomoću da ga se rešite. Odnošenje starog nameštaja, iznošenje nepotrebnih stvari, kao i odnošenje šuta na deponiju možete prepustiti nama. Ako je došlo vreme za novi nameštaj i za nove stvari, a Vi imate problem kako da se rešite starog nameštaja, tu smo mi da utovarimo dotrajali nameštaj i odvezemo ga na željenu adresu ili ga odvezemo na deponiju.

Odnosimo stvari po povoljnoj ceni istog dana! Cena prevoza zavisi od količine i gabariteta, pa je najbolje da nas pozovete, kako bi dobilli preciznu cenu ove usluge.

 • Prevoz teških stvari

Selidbe teških stvari je naša specijalnost i pružamo Vam dodatne usluge koje uključuju selidbe klavira, bankomata, registar kasa, bilijara, sefova itd. Pozovite nas i rado ćemo Vam pomoći oko selidbe teških stvari.

SAZNAJ VIŠE…

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA ZA SELIDBE BANOVO BRDO

 1. Kako da dogovorim termin selidbe?

Termin selidbe možete dogovoriti pozivom na broj 064/4302713 ili nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane. Molimo Vas da napravite popis predmeta koji se prevoze pre nego što nas kontaktirate. Neka od pitanja na koje je potrebno odgovoriti: 

Što sve trebate preseliti? (ormar, krevet, komoda…) 

Kada želite prevoz? (datum i vreme) 

Sa koje i na koju lokaciju trebate prevoz? 

Koji ste sprat i ima li zgrada lift?

 1. Imate li radnike za utovar i istovar robe i stvari?

Imamo tim stručnih i fizički spremnih ljudi koji kvalitetno obavljanju svoj posao i poseduju svu adekvatnu opremu koja im je potrebna da uspešno i sa sigurnošću obave selidbu ili utovar.

 1. Posedujete li adekvatnu opremu i stručno znanje za selidbe?

Sigurnost i zadovoljstvo naših klijenata su nam najvažniji, zbog toga posedujemo svu opremu potrebnu za kvalitetno i stručno obavljanje posla. Naša vozila su redovno servisirana i naši radnici poseduju sve potrebne fizičke veštine kako bi uspešno i kvalitetno obavili svoj posao.

Pogledajte još:

 1. Selidbe Senjak
 2. Selidbe Mirijeo
 3. Međunarodne selidbe
 4. Selidbe Novi Beograd