KARTONSKE KUTIJE ZA SELIDBU

Kartonske kutije za selidbu su obavezno oruđe za selidbe. Bilo da se radi o selidbama u Beogradu, Srbiji ili inostranstvu…Bilo da se radi o selidbama manjeg, srednjeg ili većeg obima. Bilo da takve selidbe vršimo kombijem ili kamionom. Kartonske kutije morate imati.

Kod nas mozete naci kutije za selidbe raznih dimenzija I debljine. Kutije su nezaobilazni materijal za selidbe.Naše kartonske kutije za selidbu se mogu reciklirati i proizvode se od sirovih materijala uzetih iz obnovljivih izvora. Sa svojom dvoslojnom izbrazdanom konstrukcijom one su dugotrajne i lagane i predstavljaju savršeno rešenje za selidbu domaćinstva i magacionerske potrebe. Kada su napunjene i zapečaćene naše kartonske kutije se mogu lako naslagati u vašim kolima ili u skladišnim prostorima. Zbog svog kvaliteta i čvrstoće selidbene kutije iz naše agencije se rastaviti posle upotrebe i kasnije ponovo koristiti za skladištenje ili selidbu domaćinstva.

Pogledajte kakve kutije nudimo:

Saznajte vise o najpovoljnijem materijalnu za selidbe…

Kartonske kutije – troslojne standard

Dimenzije: 600x400x400 cm.

cena: 150,00 din/kom

Kartonske kutije – troslojne standard

Dimenzije: 500x500x500 cm.

cena: 190,00 din/kom

Kartonske kutije – troslojne standard

Dimenzije: 600x400x600 cm.

cena: 190,00 din/kom

Kartonske kutije – petoslojne standard

Dimenzije: 600x400x400 cm.

cena: 190,00 din/kom

Kartonske kutije – petoslojne standard

Dimenzije: 500x500x500 cm.

cena: 230,00 din/kom

Kartonske kutije – petoslojne standard

Dimenzije: 600x400x600 cm.

cena: 230,00 din/kom

NAŠE OSTALE USLUGE ZA SELIDBE BEOGRAD

1. SELIDBE U BEOGRADU

Selidbe Beogradkombijem, jedno je od najprakticnijih rešenja. Naša agencija za selidbe I prevoz SD-Draškovic, u svojoj ponudi ima dva tipa kombija. Ona mogu odgovoriti na sve vaše zahteve. Selidbe Beograd kombijem preporučuju se za selidbe manjeg ili srednjeg obima. Kapacitet kombija je takav, međutim neki klijenti sa velikim selidbama odlučivali su se za kombi. U tom slučaju vrsimo prenos stvari iz dva ili tri puta. Kombi je vozilo koje se lako prilagođava gradu Beogradu I svim njegovim preprekama. Uske ulicem zgrade bez lifta, zgrade sa uskim prolazima itd…Naši zaposleni obučeni su I iskusni te sve prepreke uspesno savladavanju. Na tržištu rada 10 godina smo funkcionisali po principu preporuke. Z nas I dalje stoji da su klijenti naša najbolja referenca. Najbolja reklama koju jedna firma za selidbe I prevoz može imati.

Saznaj više…

2. DEMONTAŽA I MONTAŽA NAMEŠTAJA

Demontaža nameštaja obuhvata delimično ili potpuno rasklapanje delova nameštaja u sklopu pripreme za selidbu. Demontirani delovi nameštaja se posebno pakuju i zaštićuju kartonom ili plastičnom folijom, iznose, transportuju i montiraju na željenoj lokaciji.

Selidbe namestaja i demontaža kancelarijskog ili magacinskog inventara prilokom selidbe poslovnog prostora se takođe može raditi u toku procesa selidbe. Specifičnost kod selidbe poslovnog prostora je to što ponekad postoje i metalne nerasklopive kase i sefovi kao sastavni deo inventara.

Saznaj više…

3. MEĐUNARODNE SELIDBE

Specifičnost ovog preseljenja leži u činjenici da je za takvu vrstu medjunarodne selidbe potrebna posebna procedura i dobro planiranje procesa i priprema dokumentacije s obzirom da se radi o prevozu tj. izvozu i uvozu nekomercijalne robe. Procedura kod međunarodne selidbe razlikuje se od klasične carinske procedure pri uvozu i izvozu komercijalne robe.

Vrlo je bitno kod međunarodnih selidbi u drugu zemlju da se angažuje renomirana firma za selidbe sa dugogodišnjim iskustvom u međunarodnim selidbama i kombi prevozu. U suprotnom možete doći u neželjenu situaciju i dodatne troškove koji mogu biti veliki za Vas kao klijenta.

Saznaj više…

Vaš pouzdan partner za selidbe

Agencija za selidbe i prevoz Drašković – SD

ISTRAŽI SAJT…