prevoz i selidbe Beograd

Selidba za praznike

Selidba za praznike

Selidba za praznike. Ukoliko ste u praznični period rešili da uđete na velika vrata, sa velikim promenama, verovatno ste već uplanirali selidbu. Bilo da selite svoj stan, kuću ili poslovni prostor, pravo je vreme da Vam kažemo – mislite na vreme!

U svakom poslu nije strana činjenica da je praznični period vrlo problematičan. Pred same praznike se radi punom parom jer se sve firme približavaju polako sumiranju godišnjih uspeha, planiranju budžeta za naredni period. Ali onda usledi zatišje. Nakon 31.decembra imate period kad se svi opredeljuju za odmore. Zaslužene odmore. Ali je ovo takođe period kad firme koje rade, rade smanjenim kapacitetom, sa manje radnika.

Ukoliko ste rešili da se selite za praznike, na vreme organizujte i sebe i angažujete profesionalnu agenciju za selidbe. Samo jedan telefonski poziv Vam može obezbediti željeni termin za selidbu i eliminisati stresne situacije da se u prazničnom periodu brinete kako ćete sami sve preseliti ili najgore, za praznike zvati prijatelje i porodicu u pomoć.

Naša agencija za selidbe je Vama na raspolaganju 24 časa u danu, 7 dana u nedelji. Mi radimo i praznicima i vikendima. Jedino što je vaša obaveza, je to da pozovete i dogovorite se sa nama.

Šta se dobija pozivanjem agencije?

  • Vi već pri prvom pozivu mozete dobiti besplatnu procenu cene selidbe.
  • Sa nama delite informacije šta se seli, kad ste planirali preseljenje i sve detalje.

Šta su detalji koji utiču na cenu selidbe?

Na cenu selidbe utiče sam teret koji se prenosi. Da li imate neke specijalne terete (mašine i opremu), teške terete poput sefa ili klavira, da li planirate korišćenje usluge montaže i demontaža tih tereta. Na cenu utiču i lokacija polaska i dolaska. Spratnost, prilaz i slično. Sve ove okolnosti će omogućiti našem timu da što preciznije Vama izađe u susret sa što prihvatljivijom cenom i odgovarajućim datumom. Sve okolnosti će biti unapred određene. Imaćete na raspolaganju i kombi prevoz i kamionski prevoz. Na raspolaganju Vam je i opcija pakovanja ukoliko želite da pakovanje obavljamo mi.

Da li ste znali da mi vršimo i usluge skladištenja?

Po potrebi, na raspolaganju su Vam i skladišta koja su osigurana, suva i pod nadzorom. Prostor za vaše stvari možete iznajmiti na dan, nedelju, mesec ili više. Tu smo za svaki dogovor. Skladištenje je idealno rešenje čak i ukoliko Vam je potreban prelazni period za transfer stvari.

Agencija za selidbe SD Vam želi uspešnu i srećnu 2022.godinu. Zahvaljujemo svim svojim dosadašnjim klijentima i radujemo se budućim saradnjama.

 

Povezane strane:

Koristite uslugu skladištenja i olakšajte sebi prelazni period

Selite se i potrebno vam je skladište?

PREVOZ ROBE BEOGRAD

Radnici za selidbe

Skladištenje stvari prilikom selidbe

 

[wpseo_opening_hours show_open_label=“1″ show_days=“sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday“]

[wpseo_map max_number=“undefined“ width=“400″ height=“300″ zoom=“-1″ map_style=“roadmap“ scrollable=“1″ draggable=“1″ show_route=“0″ show_state=“0″ show_phone=“1″ show_phone_2=“1″ show_fax=“1″]

Write a Comment