Selite se i potrebno vam je skladište?

Selite se i potrebno vam je skladište?

SD Selidbe vrše uslugu skladištenja vaših stvari. Naše skladište je čisto, suvo i pod video nadzorom uvek, i dostupno radnim danima.

Prilikom selidbe, često se klijenti žale kako su u prelasku iz jednog prostora u drugi, bilo da je u pitanju stambena jedinica ili poslovni prostor, imali period praznog hoda, plaćali oba prostora istovremeno da bi došlo do preklapanja, ili morali hitno da presele sve u jednom danu.

Kako ne biste došli do ovog problema, kontaktirajte nas i na vreme sebi obzbedite adekvatnu pomoć, po pristupačnoj ceni, kao i mir i podršku prilikom selidbe. Logistika je naš posao, a ne vaša obaveza.

Šta se sve skladišti?

U našim skladištima predlažemo da odložite sve što ne koristite često i smatrate da vam neće biti potrebno u određenom periodu, a za to nemate mesta. U to često spadaju kancelarijski materijal, oprema za posao, nameštaj i bela tehnika, baštenske garniture, elektronska oprema  i slično.

Kontaktirajte nas kako biste saznali da li skladištimo baš ono što vam je potrebno ili pročitajte više na linku.

Na koliki period mogu da iznajmim skladište?

Ograničenja nema. Skladište možete koristiti na dan, mesec ili više meseci. Sve je stvar dogovora. Uverite se u naše povoljne cene i kvalitet naših usluga.

Selite se i potrebno vam je skladište?

Razloga je mnogo, ali su najčešći uzroci:

  • selidba iz jednog stana u drugi, pogotovo ukoliko je vaš novi stan manje kvadrature od prethodnog,
  • promena poslovnog prostora,
  • renoviranje stana,
  • selite se a vaš novi prostor još nije završen,
  • pravna lica čija se kancelarija često izmešta,
  • novi poslodavci koji su obezbedilli salate, mašine i nameštaj, ali poslovni prostor još nije spreman.

Zašto iznajamiti skladište profesionalne agencije?

Ovo je često pitanje. Kada ste uz njih, brinete o svojim stvarima. Često dok skladištite stvari samostalno ili kod prijatelja ili rodbije, dođe do oštećenja zbog neadekvatnog prostora. Vlaga npr.može znatno da ošteti vaše stvari. Uz to nemate nadzor, a mi znamo koliko vrede vaše stvari.

Imajte na umu da SD agencija za selidbe pored skladištenja, a po porebi, može da prenese vaš nameštaj, čak i teške terete, da izvrši demontažu i montažu istih.

2 Comments