Skladištenje stvari

Koristite uslugu skladištenja i olakšajte sebi prelazni period

Koristite uslugu skladištenja i olakšajte sebi prelazni period

Koristite uslugu skladištenja i olakšajte sebi prelazni period. Ukoliko se nađete ili znate da ćete uskoro biti u tom čudnom prelaznom periodu između dve lokacije, sa sobom verovatno nosite samo stvari koje su vam neophodne u datom momentu. Tu su često stvari za posao, osnovna tehnika, osnovna hemija i posteljina. Ali šta je sa ostalim stvarima? Skladištenje na sigurnom mestu sa nadzorom može biti baš ono što tražite.

Prilikom selidbe se dešava da ne možete “u jednom dahu” preseliti sve što posedujete. Većina naših klijenata ima svoj nameštaj, gabaritnu tehniku ili pak dosta ličnih stvari koje planira da polako unosi u svoj novi prostor. Često se dešava da i unapred znate da u novom poslovnom prostoru ili u novom stanu nemate dovoljno mesta za sve što posedujete, a vezani ste za svoje stvari.

Ne morate prenositi sve odmah – skladištite!

Mi nudimo uslugu skladištenja vaših stvari. To koliki vam je prostor potreban kao i na koliko dug period je stvar dogovora. Pokazalo se iz primera u primer koliko korisno može biti što znate da su vaše stvari u suvom prostoru sa stalnim nadzorom. Na taj način vaše dragocenosti imaju svoje mesto dok vi sami ne rešite šta ćete sa njima.

Kada se to skladište stvari?

  • Selite se u manji prostor i jednostavno imate manjak prostora,
  • Planirali ste prodaju određenih komada nameštaja i ne znate gde ćete sa njim do same prodaje,
  • Imate period između starog i novog prostora i potrebno vam je sigurno mesto za vašu svojinu do selidbe,
  • Posedujete stvari koje koristite samo u određenom periodu godine poput baštenskog nameštaja, sezonskih alata i slično.

Naše magacine možete iznajmiti na dan, mesec ili vise meseci a cenu formiramo tako da bude najpovoljnija po vas. Što više stvari skladištite, to je cena povoljnija, a vi možete mirne glave da rešavate dalje poslove dok su vam stvari bezbedne i čekaju vas na sigurnom mestu.

Ukoliko niste sigurni da je skladištenje pravi izbor za vas, kontaktirajte nas i otklonite svaku sumnju. Odmah ćete se uveriti u prednosti i kvalitet našeg prostora za skladištenje.

Selidba ne mora biti naporna, zar ne?

Povezane strane:

Selite se i potrebno vam je skladište?

Skladištenje

Selidbe Beograd CENA

Šta sve treba uraditi za selidbu u velikom gradu

Skladištenje stvari prilikom selidbe

Selidba u Beogradu – kako da odaberete agenciju?

1 Comment

Write a Comment