Selidba u Beogradu – kako da odaberete agenciju?

Selidba u Beogradu – kako da odaberete agenciju?

Selidba u Beogradu – kako da odaberete agenciju? Kao i svaki stresn zadatak, selidba sa sobom nosi veliku odgovornost, zahteva logstiku i planiranje. Pogotovo će vam biti naporna ako je u pitanju selidba u Beogradu.

Kako sebi da pomognete?

Kako ne bi došli u situaciju da budete preplavljeni obavezama, izgubite dane a niste uradili plairan posao, savet je da angažujete profesionalnu agenciju za selidbe koja će vam pomoći. Ova pomoć nije samo fizičkog tipa, iako je to bitna stavka, agencija u selidbama ima dosta iskustva. To znači da ćete na raspolaganju imati orgizaciju koja je uvežbana, organizovana, pripremljena.

Da li ste znati da agencija sve radi umesto vas?

Pakovanje stvari, demontaža/montaža nameštaja, utovar/istovar i transport vaših dragocenosti ne bi trebalo da vas brine. Agencija je tu za vas da se pobrine da sve vaše stvari od dragocenosti stignu sa tačke A do tačne B bezbedno i bez oštećenja. Sve stvari moraju adekvatno biti upakovane i zaštićene.

Da li se isplati štedeti pri odabiru agencije za selidbe?

Selidba je jedna od najstresnijih stvari koju možete da doživite u Beogradu. Ukoliko birate najjeftiniju ponudu, budite spremni da vaš ona košta na drugim frotovima. Odabir neprofesionalne agencije nekad izađe skuplje, ali novac sam po sebi ne može da nadoknadi štetu kad su pitanju vaše stvari i stres.

Kako ugovarate selidbu u Beogradu?

  • Pošaljete zahtev za selidbu ili transport sa popisom predmeta koji se prenose, teminom, lokacijama i informacijama o spratu ili liftu
  • Mi vam se javimo u najkraćem roku
  • Dobijate besplatnu procenu selidbe
  • Dogovaramo se 

selidbe novi beogradČesto se dešava da ukoliko angažujete agenciju bez mnogo iskustva na kraju cenu platite samo vi. Pored mogučih kašnjenja i ošećenja dešava se da planirana cena se za visok iznos razliku od one koju na kraju plaćate, zato agažujte profesionalce. Neka vaša selidba u Begoradu prođe lagano, brzo i sigurno.

I na kraju, bez obzira da li se selite u neki drugi kraj Beograda ili čak u drugi grad u Srbiji pa i zemlju, SD Selidbe i Prevoz Drašković ima profesionalan tim koji je tu da pomogne u svim situacijama. Naš tim, naša vozila, naša zaštita, a vaš novi početak!

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)