Montiranje nameštaja

Kako da novi prostor postane vaš dom?

Kako da novi prostor postane vaš dom?

Kako da novi prostor postane vaš dom? Ukoliko ste se u skorije vreme selili ili planirate selidbu, sigurno se nadate da ćete u novom prostoru imati osećaj doma. Ovo je pogotovo izraženo kod mladih parova koji se prvi put useljavaju u svoju nekretninu ili pak iznajmljuju istu. Nezamenljiv je osećaj ukoliko se u određenom prostoru osećate „kao kod kuće“. Postavlja se samo jedno pitanje – kako da prostor postane vaš dom?

Topli tonovi

Generalno je poznato da topli tonovi u domu stvaraju osećaj prijatnosti. Ukoliko ste u finansijskoj situaciji da kupujete nov nameštaj, savetujemo vam da birate toplije tonove sa podtonom koji vam je prijatan za oko. Upravo iz tih razloga se u kućama nalazi više drvenih detalja u odnosu na kamene ili staklene. Možete ubaciti mekane tephe i velike jastuke. Ukoliko pak volite hladnije tonove imajte u vidu da uvek možete imati detalje sa takvim bojama, ali da bi u prostoru ipak prijatnije za oko i provođenje vremena bilo da topli tonovi preovladaju. Ukoliko ne kupujete novo pokućstvo, samo ćebad, jastuci ili dekor u odgovarajućim nijansama mogu napraviti veliku razliku.

Dekor

Hladni zidovi jedne boje često ostavljaju utisak nedovršenog prostora. Ukrasite zidove vašim porodičnim slikama. Tu se može naći i koja biljka, lampa i slično. Zidovi su u prostoru često neiskorišćene površine. Još jedan predog je korišćenje mirišljavih sveća koje pored lepog izgleda pružaju i osvežavajuće note vašem domu. Knjige se često zaborave prilikom dekorisanja. Možete u nekom kutku izložiti svoje omiljene knjige koje će sigurno biti pokretači razgovora sa novim komšijama!

Skuvajte neko jelo koje volite!

Svaki dom ima svoj miris. Sama promena mirisa u nekom prostoru ostavlja totalno drugačiji utisak i osećaj prijatnosti. Često se nakon unošenja novog nameštaja, krečenja ili instaliranja podova u prostoru ne oseća taj utisak „doma“. Miris farbe, lepka i radova nije najprijatniji da u njemu provodite dosta vremena. Jednostavno rešenje je da okupite drage ljude oko lepog jela koji za kratko vreme vaš novi dom ispuni prijatnim mirisima.

Stvorite nove uspomene!

Nov stan ili nova kuća je prilika da počnete novo poglavlje u životu. Stvorite uspomene! Pozovite prijatelje na druženje, napravite nove porodične fotografije. Neka vaš novi prostor bude novi početak.

Povezane strane:

Selidbe u Beogradu – Sedam pozitivnih strana preseljenja

Demontaža i montaža nameštaja

Top saveti za selidbu od profesionalne agencije za selidbe

Selidbe Novi Beograd

Selite se ove zime? Evo kako da se pripremite za selidbu tokom hladnih dana

Pravo vreme za selidbu i njenu rezervaciju

Brine vas selidba, evo lepih strana

Write a Comment