Selidbe Novi Beograd

Selidbe Novi Beograd – Mi smo vaša ekipa od poverenja koja pokriva ceo Beograd. SD Selidbe vam pružaju savršenu uslugu selidbi, bez stresa, profesionalno i povoljno.

Od uskih ulica Bežanije, preko Bežanijske Kose, Blokova i sadašnjih poslovnih zgrada na Novom Beogradu, SD selidbe Novi Beograd su tu za vas 24-7, 365 dana u godini.

selidbe novi beograd

Selidbe mogu postati komplikovane, a nepredviđene situacije su stalna pojava – često u poslednjem i najnezgodinjem trenutku. Kao firma za selidbe u Beogradu, sa dugogodišnjim iskustvom, sreli smo se sa bilo kojom situacijom koju možete zamisliti.

Pozovite nas odmah i uverićete se da ste u dobrim rukama. SD Selidbe Novi Beograd imaju dobre strategije, alate i znanje kako bi završili vašu selidbu u najkraćem mogućem roku od od početka do kraja. Mi se bavimo: Selidbe u Beogradu, Selidbe u Srbiji ali i međunarodne selidbe. I to radimo s izuzetnim trudom, jer svaki naš klijent nam je podjednako važan.

Ukoliko se odlučite za Selidbe Novi Beograd (SD Selidbe) dobijate:

Besplatnu konsultaciju i savete za selidbe

Pre ugovaranja selidbe, možete porazgovarati sa nama oko detalja i plana za vaše brzo i uspešno preseljenje. SD Selidbe vam mogu obezbediti kutije i druge neophodne materijale za pakovanje kao i  galeriju slika sa drugih selidbi uz diskusiju sa profesionalcima koji imaju dugogodišnje iskustvo u selidbama.

Prilikom selidbe garantujemo vam najveću pažnju i očuvanje svakog komada pokućstva

Mi vam to ne obećavamo samo sa rečima, već sa kvalitetnim i proverenim materijalima za pakovanje. Mi pakujemo, obmotavamo i pričvršćujemo sve uređaje, nameštaj i delikatne lomljive stvari pre iznošenja svake stavke sa stare lokacije. Zaštita se ne uklanja sve dok se svaki komad ne postavi tamo gde želite da bude na novoj lokaciji.

selidbe novi beograd

Zašto SD Selidbe Novi Beograd

Pozovite nas ili kontaktirajte putem email-a kako biste dobili besplatnu procenu selidbe, kao i da bi saznali više o našim uslugama koje pružamo prilikom selidbi.

Sd Sedlibe Novi Beograd vam pružaju opcije za dodatno osiguranje stvari prilikom selidnbi ili pogledajte našu referentnu listu klijentata koji su nam ukazali poverenje. SD Selidbe  su tu da vaše preseljenje protekne bez stresa i nervoze! Ako imate pitanja o vašoj specifičnoj seldibi, možete nas pozvati odmah na telefon za selidbe +381644302713 ili e-mailom ovde.