Top saveti za selidbu od profesionalne agencije za selidbe

Top saveti za selidbu od profesionalne agencije za selidbe

 

Top saveti za selidbu od profesionalne agencije za selidbe. Prilikom selidbe sigurno imate mnogo toga na umu. Beskonačne liste u telefonu za sve što ne smete da zaboravite. Ali zato smo mi tu da vam prenesemo koji su to saveti za selidbu, iz prve ruke, poučeni mnogim iskustvima naših vernih klijenata kojima smo pomogli.

Saveti za selidbu:

 

  1. Prodajte ili poklonite sve što vam u novom prostoru nije neophodno. Što manje stvari imate, to će vam selidba biti lakša. Sigurno imate neki komad nameštaja koji se ne uklapa u novi prostor ili pak nešto garderobe koja vam stoji već godinama i ne nosite je. Idealno je da donirate sve te stvari onima koji će im naći upotrebu. Na raspolaganju su vam crveni krst, udruženja koja pomažu onima kojima je potrebno, sigurne kuće itd.
  2. Pokušajte da organizujete selidbu radnim danima. To su dani kad se najmanje ljudi seli i najmanje ćete ometati sve oko sebe. Takođe sve radi i ukoliko se setite da ste nešto propustili u poslednji čas, možete to da nabavite ili završite.
  3. Ukoliko vam je potrebna pomoć profesionalne agencije za selidbe, ukoliko se selite u Beogradu ili imate međunarodnu selidbu, angžujte se na vreme. Raspitajte se i kontaktirajte proverene agencije, kako ne biste imali neadekvatnu uslugu, kašnjenje, neadekvatnu zaštitu vaših dragocenih stvari ili bilo koje drugo neprijatno iskustvo.
  4. Uvek uz sebe spakujte sve što vam može biti neophodno na dan selidbe. Često primetimo da je onima koji se sele baš na taj dan potrebno nešto iz skladišta. Nešto što je spakovano i u prenosu. U tom slučaju bi trebalo da imate uz sebe jednu torbu sa osnovnim stvarima, novcem. Nešto hrane i barem jednom odevnom kombinacijom. Tu se često nađu i vaši lekovi ili bilo šta što koristite često.
  5. Imajte jednu kutiju sa svarima za koje znate da će vam biti prve potrebne u novom prostoru. Da li je to hitna poslovna dokumentacija, računar, osnovni sudovi ili hemija, to vi najbolje znate. Ali da te stvari budu na jednom mestu i najdostupnije kad se preselite..
  6. Pre same selidbe ugovorite besplatnu procenu cene selidbe kako biste izbegli iznenadne ili neplanirane troškove.

Ukoliko vam svi navedeni zadaci izazivaju stres, niste dobri u organizaciji i potrebna vam je pomoć sa logistikom, ili pak ne možete sami sve da postignete, tu smo i mi, kao profesionalci u ovom poslu, da vam pomognemo i olakšamo novi početak.

1 Comment

Write a Comment