Selidbe beograd cena

Višak stvari ne predstavlja problem – kombi prevoz je rešenje

Višak stvari ne predstavlja problem – kombi prevoz je rešenje

Višak stvari ne predstavlja problem – kombi prevoz je rešenje. Planirate selidbu i sasvim smo sigurni da kad pomislite na sve što je neophodno preneti u novi prostor, već imate određenu dozu nervoze.

  • Bilo da selite kuću, stan, poslovni prostor, kancelariju, magacin – pomoć je dobrodošla!
  • Bilo da se selite iz grada u grad, međunarnodno ili pak sa jednog kraja grada na drugi – angažovanje profesionalaca olakšava proces selidbe.

Zašto da angažujete agenciju za selidbe?

Koliko god da ste organizovani, mi imamo mnogo iskustva. Naša logistika je besprekorna, a tim uigran. To znači da smo uspešno selili robu na paletama, čitave tržne centre, fitness sprave kao i specijalne terete. Ne postoji nešto što mi ne možemo da preselimo.

Ključ je u posedovanju svih odgovarajućih elemenata poput alata za demontažu i montažu nameštaja ili velikih mašina, odgovarajućih materijala za pakovanje koji obezbede vaše stvari u transportu i naravno odgovarajućeg prevoznog sredstva.

Koliko kombi prevoz olakšava selidbu?

Kombi vozila se biraju u slučaju da selimo srednju količinu stvari. To znači da selimo komade koji nisu preveliki, kabasti i preteški. Kombi je najučestaliji vid prevoznog sredstva za svakodnevne selidbe.

Kombi se bira jer je njime znatno lakše manevrisati u saobraćaju. Samo vozilo može prevesti zaista veliku količinu stvari samo u jednoj turi, pritom će znatno lakše pristupiti lokaciji u odnosu na kamion koji se kao opcija bira u slučaju da prenosite velike i teške komade nameštaja.

Prilikom pravljenja logističkog plana selidbe, ili još za vreme besplatne procene selidbe, u obzir se uzimaju sve činjenice poput ulaza, prilaza, dostupnosti, postojanje lifta, širina stepeništa, spratnost, rampe i slično. Koja god da je specifična situacija u pitanju, kombi će biti najkomotnija opcija za prenos vaših stvari.

SD tim i kombi prevoz

Koliko god da je vaša selidba mala ili velika, naš tim je pravi izbor. Pozovite nas i uverite se u profesionalnost, tačnost, preciznost i efikasnost koju pružamo. Posvećeni smo svakom radnom zadatku, imamo održavan vozni park i dostupni smo 24h. Brinite o vašoj svojini i birajte tim koji to takođe radi.

Povezane strane:

Selidbe Beograd

Rešenje selidba u beogradu, Kako život učiniti lakšim-Kombi selidbe.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Ovo najčešće zaboravimo prilikom selidbe

Brine vas selidba, evo lepih strana

Najčešće zaboravimo ovo prilikom selidbe

Write a Comment