selidbe novi beograd

Vaše stvari seli agencija za selidbe – šta je vaš zadatak?

Vaše stvari seli agencija za selidbe – šta je vaš zadatak?

Vaše stvari seli agencija za selidbe – šta je vaš zadatak? Ukoliko ste angažovali agenciju za selidbe, možda ste se odlučili za opciju da profesionalci rade i pakovanje i prevoz stvari. U svakom slučaju klijenti često žele da budu od pomoći. Iako je u pitanju lep gest, znajte da je usluga pakovanja ugovorena i nije vaša obaveza čak ni da budete prisutni osim ukoliko insistirate.

Naš tim profesionalaca je obavio veliki broj selidbi, naša logistika je besprekorna, materijal kvalitetan i posao se obavlja brzo, sigurno, sa posebnom pažnjom da se vaša imovina ne ošteti.

Znajte da mi imamo uigran sistem pakovanja i unošenja u kombi ili kamion koji neometano teče ukoliko nema spoljnih smetnji.  Vaša pomoć nije neophodna a često može i usporiti proces.

Gde ste tu vi?

Mnogo toga možete učiniti tokom selidbe kako biste svima olakšali posao. Postoji način da pomognete.

  1. Naš generalni savet je da decu i kućne ljubimce nadgledate ili po mogućnosti izmestite iz prostora koji se seli. Selidba se pokazala kao stresan period za decu i ljubimce i nije pametno da oni posmatraju kako se stvari iznose iz prostora.
  2. Možete raditi i na pakovanju sopstvenog automobila sa stvarima koje ćete sami prevoziti. Posebne kutije sa ličnim stvarima ili stvarima koje su vam potrebne van kutija na dan selidbe možete spakovati sami i nositi sa sobom. To može biti vaš posao jer samo vi možete znati šta vam može zatrebati. Ukoliko niste sigurni pročitajte naše savete koje su to stvari od koristi uz vas na dan selidbe.

Ukoliko ste pak pakovanje obavili sami i obeležavanje kutija uradili prema našim savetima, na profesionalcima je ostalo samo da kutije utovare u prevozno sredstvo i odvezu ih na novu lokaciju.

Budite vašoj agenciji za selidbe na raspolaganju tog dana. Nema potrebe da sve kontrolišete i „stojite nad glavom“, samo budite dostupni za eventualna pitanja. Podsećanje da je sadržaj neke kutije lomljiv će samo vama uvećati stres.

Svi dogovori se prilikom selidbe prave još prilikom telefonskih razgovora. Sve je ugovoreno na vreme tako da se vama ne stvara stres. Imajte to na umu prilikom angžovanja profesionalne agencije za selidbe. To je u suštini i poenta, preseliti prostor uz minimalni stres i angažovanje vlasnika.

Želimo vam udobnu selidbu!

Povezane stranice:

Selidba za vreme pandemije COVID-19. Evo šta treba da znate.

Zašto je dobro da selidba bude prepuštena profesionalcima

Selidbe Beograd

Pakovanje stvari za selidbu

Međunarodne selidbe

Kombi prevoz za lakšu selidbu

Write a Comment