selidbe Beograd

Selidba u letnjim mesecima

Selidba u letnjim mesecima

Selidba u letnjim mesecima. Preskočili ste zimu i hladno vreme u nadi da selidba u letnjim mesecima ima znatno manje poteškoća. Istina je, svakako je lakše prenositi nameštaj i stvari u periodu kad ne razmišljate o snegu i ledu, ali šta je to o čemu bi sada morali da mislite?

Veliki broj selidbi

Za sve koji su planirali selidbu u toku leta, savetujemo angažovanje agencija za selidbe što ranije. Ovo praktično znači da bi bilo pametno da angažujete profesionalce istog momenta kad odredite povoljan trenutak za preseljenje. Ne postoji trenutak kad je prerano jer se tokom toplijih perioda godine zaista većina ljudi seli. Ovo znači da će agencije za selidbe imati dosta posla pa samim tim i znatno manje termina na raspolaganju. Pametno je angažovati agenciju ranije kolilo god vam se to činilo rano.

Naša prednost je što radimo i praznicima i vikendom i trudimo se da vam izađemo u susret za svaki termin. Takođe, imamo sopstveni vozni park i obučen tim, te ne gubimo vreme na angažovanje pomoći. Mislite na vreme.

Visoke temperature

Imajte u vidu da je selidba često i fizički naporan zadatak. Ovo znači da je pametno planirati na vreme i obezbediti osveženje kao i dovoljno hlada za sve uključene. U vašem porodičnom automobilu kojim ćete se vi lično voziti, spakujte dovoljno vode, vlaznih maramica, hrane i slično. Koliko god vam se dan činio dužim, u periodu jakih UV zraka i visokih temperatura, fizički napor može biti težak zadatak, te uplanirajte put sa dovoljno odmora, hlada i osveženja.

Međunarodne selidbe

Morate da obratite pažnju i na granične prelaze i uključite u vaše putovanje (barem vremenski) sva zadržavanja i čekanje. Pripremite papire kako biste što pre prešli granice.

Ljubimci i deca

Putovanje u periodu visokih temperatura može biti izazov ukoliko se selite sa decom ili ljubimcima. Redovno provetravanje vozila pa i klima mogu biti presudni faktori u prijatnom putovanju. Možda je ovo savršen momenat da obezbedite pomoć, bilo od porodice, prijatelja ili profesionalaca. Svakako je lakše vaše voljene članove porodice da dovedete u novi stan ili kuću kad je skoro sve obavljeno. Ceo proces uz agenciju za selidbe traje znatno kraće, te biste brzo i sami uvideli da ste napravili pametan korak. Mi smo tu da u dogovoru sa vama pakujemo, prenosimo, transportujemo i unesemo sve u vaš novi prostor.

Renoviranje i uređenje doma

 

Još jedna stavka o kojoj se često ne razmišlja je i to da svi vlasnici nekretnina čekaju toplije vreme kako bi obavili sve poslove u pogledu sređivanja prostora. U letnjim mesecima se kreči, hobluje, gletuje, radi stolarija i slično. Iako se svi ovim promenama raduju, u svoju selidbu bi trebalo da uvrstite i ove promene ukoliko ste ih planirali. Pametnije je da svoj prostor uredite pre selidbe i dođete na gotovo.

Letnje kiše

Na kraju, leto možda jeste prijatnije od zime za selidbe ali vremenski uslovi su daleko više nepredvidivi. Svakako pratite vremensku prognozu ali i budite u pripravnosti čak da se kiša u njoj ne nalazi. Na našem blogu možete pročitati i savete kako bi selidba u lošim vremenskim uslovima mogla da izgleda i šta je to što vam može pomoći ukoliko vas zadesi kiša.

Ostavićemo vam jednu lepu misao za kraj. Verujemo da bi ta kiša mogla i da „otera baksuz“ na vreme i bude pravi početak vašeg novog života i pravo srećno predskazanje.

Želimo vam srećnu selidbu!

 

[wpseo_map max_number=“undefined“ width=“400″ height=“300″ zoom=“-1″ map_style=“roadmap“ scrollable=“1″ draggable=“1″ show_route=“0″ show_state=“0″ show_phone=“1″ show_phone_2=“1″ show_fax=“1″]

[wpseo_address show_state=“1″ show_country=“1″ show_phone=“1″ show_phone_2=“1″ show_fax=“1″ show_email=“1″ show_logo=“0″]

[wpseo_opening_hours show_days=“sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday“]

 

Write a Comment