ŠTA SVE TREBA DA ZNATE PRE PLANIRANJA SELIDBE?

ŠTA SVE TREBA DA ZNATE PRE PLANIRANJA SELIDBE?

ŠTA SVE TREBA DA ZNATE PRE PLANIRANJA SELIDBE? Selidbe čine sastavni deo života svakog od nas i često su asocijacija na stresna iskustva koja iziskuju dosta vremena i troškova za planiranje, organizovanje i sprovođenje same selidbe. Ovde na jednom mestu možete pročitati sve potrebne informacije vezane za selidbu i saznati koji su to saveti za dobru selidbu. Članak je pisan sa ciljem da odgovori na najčešće postavljana pitanja o organizaciji selidbe: Selidba u novi stan – kako da bude lako i jednostavno? Kako izgleda jednostavna selidba bez greške u pet koraka? Selidba sa cimerima – evo kako da bude jednostavno? Kako spakovati stvari za selidbu bez kutija? U ovim situacijama predlaže se korišćenje kofera, rančeva, putnih torbi jer su sigurni za transport robe, a ujedno su vaše lične stvari koje treba preseliti. Velike kese za smeće i vakum kese se najčešće koriste za pakovanje garderobe. Iz njih usisivačem možete izvući vazduh, čime dobijate na prostoru. Na ovaj način obezbeđujete lakšu manipulaciju.

Planiranje selidbe

Planirate selidbu, a imate decu i unapred znate da će to biti stresno iskustvo – na ovom članku možete pročitati 7 saveta za selidbu s decom bez stresa. Ako i dalje mislite da će Vam selidba sa decom biti stresno iskustvo, postavljamo Vam pitanje: Da li ste čuli za selidbu ključ u ruke? Ovaj vid selidbe doslovno znači predaja ključa u ruke pre ulaska u objekat koji treba iseliti, kao i ključeve od objekta gde treba preseliti stvari. U tom slučaju na Vama je da se posvetite sebi, svojim obavezama, ili uzmete par sati/dana za odmor, u zavisnosti od obima selidbe. Na kraju dolazite na novu adresu, u potpuno opremljen i očišćen stan ili kuću. Kada klijenti sarađuju sa već poznatom i pouzdanom agencijom za selidbe i prevoz najčešće se opredeljuju za ovu vrstu selidbe.

Ukoliko ste preduzetnik ili zaposleni u firmi koja menja lokaciju sedišta, evo 4 korisna saveta kako da lako preselite firmu: izvršite popis stvari, dobro spakujte i zašitite nameštaj, opremu i važnu dokumentaciju, unapred odredite raspored stvari, nameštaj i opreme u novom poslovnom prostoru i odaberite kvalitetnu agenciju za selidbe.

Specijalne selidbe

Selidbe iz manjeg u veće, većeg u manje, selidbe iz stana u kuću, iz kuće u stan, selidbe kancelarijskih prostorija iz jedne zgrade u drugu, selidbe iz jednog grada u drugi grad, selidbe tokom studiranja iz stana u studentski dom i obratno ukazuju na to da postoji mnoštvo različitih vrsta selidbi. Ovome treba pridodati i manje selidbe – prevoz određenih stvari ili na primer prevoz koncertnih klavira, kao i specijalne selidbe. Specijalne selidbe predstavljaju prevoz naručenog nameštaja iz salona nameštaja, poput Ikee, Matisa, Emmezete, Forma Ideale i slično. U specijalne selidbe spadaju selidbe glomaznih stvari, iliti specijalnih tereta. U specijalni teret spada klavir (koncertni klavir i polukoncertni klavir), pianino, kase, sefovi, sportska oprema i fitnes sprave, kancelarijska oprema, prevoz robe na paletama. Ove stvari se smatraju specijalnim teretom zbog veličine, obima i težine. Imajući u vidu da su ovo selidbe teških stvari, na članku – Selidbe teških stvari: kako da bude lako, možete naći par korisnih saveta, a ukoliko vas specifično interesuje selidba klavira, ovaj članak je za vas – Evo kako da selidba bude laka čak i ako selite klavir.

Selidbe teških stvari

Selidbe najčešće greške i kako da ih izbegnete koje se javljaju prilikom selidbe tiču se pakovanja osnovnih stvari koje će Vam biti potrebne za prvih nekoliko dana dok se ne raspakujete u potpunosti i smestie u nov dom. Previše utrošenog vremena na pakovanje, koje pritom nije adekvatno, kao i bezbedno pakovanje svih važnih dokumenata, novca i zlata. Verovali ili ne, jedna od glavnih grešaka prilikom selidbe je ne unajmljivanje agencije za selidbe. Ovde možete pročitati dodatne korisne savete kako izbeći greške prilikom selidbe – Selidbe najčešće greške i kako da ih izbjegnete.

Uprkos svim navedenim savetima koji garantuju lakšu i manje stresnu selidbu postavlja se pitanje zašto ipak angažovati agenciju za selidbe i prevoz? Zato što je kvalitet za kratak vremenski period zagarantovan. Ovime ćete biti zaštćeni od nervoze, brige i svih poslova koje selidba sa sobom nosi. Glavnih 6 razloga da unajmite profesionalnu agenciju za selidbe su zasigurno iskustvo, bezbednost, vreme, sigurnost, isplativnost i selidba bez stresa.

Pomoć oko selidbe

Potrebna Vam je pomoć pri selidbi? Evo koga da pozoveteSD Selidbe Beograd. SD Selidbe čini tim perfektno usaglašenih i uigranih ljudi koji godinama unazad zajedno rade selidbe i prevoz na teritoriji cele Republike Srbije. SD Selidbe pružaju sve usluge koje se tiču selidbe, prevoza, transporta robe, nameštaja, stvari, glomaznih stvari – specijalnih tereta, poput klavira, pianina, kasa, sefova, sportske opreme i fitnes sprava, kancelarijske opreme, prevoz robe na paletama, i još mnogo toga.

A šta Vi kažete, da li je selidba stresno iskustvo ili ne?

Poezane strane:

OLAKŠAJMO SELIDBE TEŠKIH STVARI

Međunarodne Selidbe

Selidbe Beograd

Selidbe teških stvari i specijalni tereti

Write a Comment