Selidbe teških stvari i specijalni tereti

Selidbe teških stvari i specijalni tereti

 

Imate neki komad nameštaja ili svojine za koji se posebno brinete? Težina ili dimenzije istih mogu biti vrlo problematični za prenos, ukoliko nemate iskustva. Zato smo tu mi, profesionalci za selidbe teških stvari. Agencija za selidbe SD vrši uslugeselidbe teških stvari, a seldbe vršimo u Beogaduvan Beograda ili čak međunarodno.

Šta bi trebalo da znate vezano za Selidbe teških stvari i specijalni tereti?

Prilikom preseljenja stambenog prostora ili poslovnog prostora postoji velika šansa da dođe do tačke u kojoj će biti potrebno premeštanje velikih ili teških predmeta.Najpre se dobro informišite o agencijama koje vrše usluge prenosa specijalnih tereta kao i koje sve usluge vrši konkretna agencija.

Zatim bi trebalo da znate da je ovo veliki posao koji bi trebalo prepustiti profesionalcima, kako biste vi uštedeli vreme i strpljenje, kao i mogućnost oštećenja svega što planirate da selite. Pogotovo se javlja problem ukoliko je težak teret nešto vama od izuzetne važnosti, poput antikviteta.

Ovakve stvari se prenose samo ukoliko ste dobro obučeni imate odgovarajuću opremu. Selidbe SD imaju široku lepezu iskusva u ovom domenu.  Naš tim čine profesionalci a naša oprema je adekvatna za zadatak.

Šta sve spada u teške stvari ili specijalne terete?

 • TA peći,
 • klaviri,
 • solarijumi,
 • velike mašine,
 • mnogobrojne teške mašine,
 • težak nameštaj
 • teške metalne kase,
 • sefovi i sl.

Ukoliko niste profesionalci u ovoj oblasti, sigurno ne posedujete odgovarajuća vozila kao ni alat koji može da pomogne. Selidbe SD tim je opremljen svim neophodnim alatima i pomagalima, kao i vozilima za uspešnu selidbu upravo ovih tereta. Profesionalni tim je obučen da izvrši, ukoliko za tim ima potrebe, i demontažu odnosno montažu specijalnih tereta.

5 saveta za odabir agencije za selidbe:

 1. Birajte odgovorne agencije
 2. Birajte agencije koje ne sarađuju sa ostalima agencijama, ne dele opremu, poslove i tim
 3. Birajte one koji imaju adekvatna vozila i materijale za pakovanje
 4. Birajte one koji imaju magacine tj. pružaju skladištenje
 5. Birajte pouzdane!

1 Comment

Write a Comment