Nemate vreme za pakovanje

Nemate vreme za pakovanje – i tu možemo da pomognemo

Nemate vreme za pakovanje i tu možemo da pomognemo logistika se teško savlada kad je selidba u pitanju. Vreme koje je potrebno za pakovanje stvari, pogotovo ukoliko ste na trenutnoj lokaciji duže vreme, apsolutno nije zanemarljivo. Neki se prosto ne snalaze u pakovanju i ne znaju odakle da krenu. Tu mi pomažemo, savetima ili detaljnije ukoliko nas angažujete.

Krenimo od pretpostavke da poznajete lokaciju na koju se selite i da je sada potrebno da sve što se prenosi adekvatno zapakujete. Najbolji savet bi bio da se pakuje u kutije jer one zbog oblika štede prostor a i vreme. Lako je obeležiti ih i tako ćete se na novoj lokaciji lako snaći prilikom procesa “sve na svoje mesto”.

Par saveta pre samog pakovanja:

  • Napravite organizaciju i redosled pakovanja stvari
  • Redosled pakovanja bi trebalo da bude od najređe korišćenih stvari do najčešće korišćenih stvari.
  • Spakujte sve što koristite svakodnevno u posebnu kutiju kako bi vam stvari bile na dohvat ruke.
  • Sve kutije adekvatno obeležite kako biste znali njihov sadržaj bez bespotrebnog otvaranja.
  • Pakujte sobu po sobu ili kutak po kutak.
  • Vodite računa o tome šta je lomljivo i da li se nešto topi na visokoj temperaturi.
  • Olakšajte sebi tako što ćete se rešiti viška stvari pre samog pakovanja.

Prilikom prenosa gabaritnih tereta preporuka je angažovanje proesionalaca, tj. agencije za selidbe. Profesonalna agencija za selidbe, pogotovo u Beogradu, mnogo znači. Dostupnost kombija ili kamiona, poznavanje terena i posedovanje odgovarajućih alata za eventualnu demontažu ili montažu nameštaja i mašina mogu biti presudni u procesu selidbe.

Nakon što ugovorite prenos nameštaja i teških tereta, potrebno je spakovati sve sitnije.

Ukoliko angažujete agenciju za selidbe na raspolaganju su vam kutije koje su dugotrajne i izdržljve, kao i proesionlci koji će vašim stvarima rukovati sa posebnom pažnjom.

U čemu se sve ogleda pomoć profesionalaca prilikom pakovanja?

  • Možemo po potrebi samo obezbediti potreban materijal za pakovanje, kutije, zaštitne materijale kao i transport. Naša su vozila i prenos dok ćete pakovanje i raspored na dogovorenoj lokaciji obaviti vi.
  • Tu smo za svaki dogovor – to znači da postoji opcija da se dogovorimo šta pakujemo mi a šta pakujete vi.
  • I poslednja, našim klijentima omiljena opcija, je ta gde kompletnu selidbu obavljamo mi. Ovako se selidba obavlja brzo i efikasno jer vašim stvarima rukuju profesionalci koji su uvežbani. U ovom slučaju mi pakujemo, prenosimo i obavljamo posao do kraja.

 

Write a Comment