Kupoprodaja nekretnine i selidba

Kupoprodaja nekretnine i selidba

Kupoprodaja nekretnine i selidba, bilo da ste prodali ili kupili nekretninu, u ugovoru imate klauzulu koja definiše datum selidbe. Ona je zapravo poslednji datum kad se od vas očekuje da napustite nekretninu koju ste prodali ili kada će trenutni vlasnik napustiti nekretinu koju ste kupili. Kako da izbegnete stres koji vezujete za ovaj detum?

Blizina datuma selidbe većini pričini stres koji se može umanjiti samo:

· organizacijom,

· praćenjem plana selidbe i

· adekvatnom količinom vremena da se sve obaveze ispune.

Ali kako da osigurate dovoljno vremena za sve poslove? Odgovor je uvek angažovanje profesionalne agencije za selidbe.

Kako vam agencija za selidbe pomaže pri organizaciji?

1. Tim za selidbe angažujete za tačan datum i vreme. Pored toga što ćete imati profesionalnu pomoć, ovo garantuje da ćete obavezu selidbe obaviti baš u tom trenutku.

2. Ukoliko vam stres pravi sam čin pakovanja, agencija za selidbe i to može učiniti za vas, dok vi samo dođete „na gotovo“.

3. Pomoć agencije za selidbe je od posebne važnosti ukoliko se selite na nepoznatu teritoriju, bila ona domaća ili se selite u inostranstvo. U ovom slučaju, tim selidbe organizuje najbolju rutu i prevozi vaše stvari dok je vaše samo da se pojavite na novoj lokaciji.

4. Logistička pomoć vam štedi vreme. Mi znamo kako da se najbrže spakujete i najefikasije kako bi sve vaše stvari neoštećene stigle na novu lokaciju. Imamo sve trikove u rukavu, materijale za pakove i posedujemo iskustvo koje je nezamenljivo.

5. Vozila velike zapremine kao i fizička pomoć pri selidbi. Sama činjenica da angažovanjem agencije vi na raspolaganju možete imati kombi ili kamion kao i tim koji sa lakoćom može da prenese vaš nameštaj, sef, klavir i slično, sigurno vam pruža osećaj spokoja.

6. Nepredvidive situacije u kojima niste sami. Nepredvidive situacije se nekad naprosto dogode. Loši vremenski uslovi, čekanje na graničnim prelazima, gužve i slično, otežaju vaš idealan plan. Ukoliko u tom momentu niste sami i sa vama razmišlja veliki broj ljudi, rešenje se neminovno pojavi.

Zašto kupoprodajni ugovor sadrži datum iseljenja?

Verovali ili ne, ova klauzula štiti obe strane. Njom se izbegava čekanje, lakše se vrši podela troškova nekretnine poput dažbina, poreza, prenosa itd. Ova klauzula omogući svima poštovanje svih rokova jer samo njom možete biti sigurni da ćete se preseliti po planu.

Od posebne je važnosti ukoliko imate datum kad počinjete s novim poslom, deca kreću u školu ili vrtić i slično.

Bez tačno utvrđenog datuma, ljudi su skloni odugovlačenju i prolongiranju.

Pozovite nas za bilo kakvu profesionalnu pomoć jer vam nudimo vozila, skladišta, tim, i sve što možete zamisliti na datum selidbe. Uz besplatnu procenu selidbe, angažovanje pomoći nije nikad bilo lakše.

[wpseo_map max_number=“undefined“ width=“400″ height=“300″ zoom=“-1″ map_style=“roadmap“ scrollable=“1″ draggable=“1″ show_route=“0″ show_state=“0″ show_phone=“1″ show_phone_2=“1″ show_fax=“1″]

[wpseo_address show_state=“1″ show_country=“1″ show_phone=“1″ show_phone_2=“1″ show_fax=“1″ show_email=“1″ show_logo=“0″]

[wpseo_opening_hours show_days=“sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday“]

Write a Comment