Kako odabrati pravo vozilo za selidbu?

Kako odabrati pravo vozilo za selidbu?

Kako odabrati pravo vozilo za selidbu? Vozilo za selidbu se bira na osnovu tereta koji prenosite. To je ono osnovno što bi trebalo da znate a za sve ostalo smo mi tu. Pozovite nas na naše brojeve telefona ili konktaktirajte nas mejlom i svi saveti i pomoć su vam na dohvat ruke.

Prilikom kontaktiranja agencije za selidbu, na raspolaganju su vam kombi prevoz i kamionski prevoz. Ovo je pod uslovom da kontaktirate profesionalce koji imaju svou vozni park.

Već se prvim kontaktom mogu napraviti dogovor i plan te je vaše da se informišete na vreme. Na osnovu lokacije i tereta, tim agencije za selidbe vama predlaže šta je idealan izbor za vas.

Kako se bira tip prevoza?

· Ukoliko prenosite teret koji ne spada u glomazne ili teške predmete poput regala, klavira, sefa i slično, sigurno kao predlog dobijate kombi prevoz. Ovakvo vozilo je ujedno i praktičnije zbog svoje okretnosti, brzine i veličine. Kamion ne može svuda da prođe i priđe iz čega zaključujete da je od velike vaznosti da imate detaljnije informacije o lokaciji. Kombi prevoz je pametnija opcija ukoliko imate ograničen pristup za ulaz u ulicu, zgradu i slično. Timu za selidbe će biti daleko lakše da obavi svoj posao ukoliko se vozilo pozicionira što bliže samom ulazu.

· Sa druge strane, za specijalne terete koji mogu biti iz vašeg doma ili pak kancelarije (ukoliko prenosite mašine, opremu, selite ordinacije i čitave pogone) preporučujemo kamionski prevoz. Kamion je prostran i omogućava vam selidbu glomaznih i teških tereta u jednoj turi.

Za koju god varijantu se odlučili, na našem sajtu možete pronaći odgovore o cenama. Cene se formiraju na osnovu kilometraže i specijalnih uslova vaše selidbe. Ali ne morate da brinete pre vremena jer agencije za selidbe koje postoje dugi niz godina skoro uvek nude uslugu besplatne procene selidbe. Ovo praktično znači da ukoliko imate dovoljno informacija o lokaciji A, lokaciji B, datumu i teretu, možete dobiti i informaciju o budžetu koji se očekuje da odvojite.

Zašto je agencija za selidbe velika prednost?

1. Kod nas nema skrivenih i dodatnih troškova. Nakon ugovorene selidbe i datuma vi tačno znate koliko vas selidba košta.

2. Mi imamo sopstveni vozni park što znači da nemate brigu o tome da li su vozila redovno servisirana i adekvatno pripremljena i opremljena.

3. Mi imamo naš obučen tim ljudi koji su spremni za sve situacije koje vas mogu zadesiti. Bilo da je u pitanju zastoj na putu ili vremenska nepogoda.

4. Samu rutu planiramo mi. Logistički vam pomažemo od prvog dana.

5. Možemo za vas obaviti i pakovanje ukoliko je vama to preveliki zadatak.

6. Na raspolaganju su materijali za pakovanje, kutije, folije kao i odgovarajući alat kojim se može izvršiti demontaža i montaža nameštaja.

Nemojte oklevati da pozovete jer selidba ne mora biti komplikovana.

Write a Comment