Izazovi preseljenja u stan

Izazovi preseljenja u stan

Izazovi preseljenja u stan. Postoji mnogo razloga zašto biste se preselili u novi stan. Možda se odvajate od roditelja, možda menjate posao ili idete na doškolavanje, možda biste radije živeli u centru grada, ili više volite stan u odnosu na kuću.

Bez obzira na to zašto se useljavate u stambenu jedinicu, znajte da će vaše preseljenje doći sa nekim izazovima. Izazovi jedinstveni za ove vrste selidbe su izazovi sa kojima se naša profesionalna agencija za selidbe susreće svakodnevno. Dozvolite da vam budemo desna ruka u ovom procesu!

Manji prostor

Selidba iz kuće u stan znači uglavnom da će u novom stanu biti znatno manje prostora nego u vašoj dosadašnjoj kući. Uži prostori i uži otvori za vrata, stepeništa i liftovi otežavaju premeštanje krupnijih stvari poput nameštaja, bez oštećenja zidova ili izazivanja druge materijalne štete vašoj svojini.

Manje prostora za vaše stvari

Sav vaš nameštaj i imovina možda neće stati jer sada raspolažete manjim prostorom za skladištenje, a i za nameštaj. Ukoliko zaista nešto od vaših stvari ne može se smestiti u novom prostoru, možete iskoristiti i našu uslugu skladištenja. Skladišta su prostrana, suva, obezbeđena i pod nadzorom.

Spratnost

Dok su neki stanovi u prizemlju, uobičajen problem sa stanovima je činjenica da se mnoge jedinice nalaze na va višim spratovima stambenih zgrada. Vaši prijatelji i porodica će morati ili da nose vaše stvari uz stepenice ili da koriste lift. U ovim slučajevima se posebno savetuje korišćenje pomoći profesionalaca jer je logistika zagarantovana. Mi imamo iskustva sa ograničenim prilazima zgradama, dalekim putovanjima jer radimo i međunarodne selidbe, sa najvišim nivoima zaštite vaših stvari kao i sa uskim prolazima.

Nepoznata i nova lokacija

Bilo da je vaša selidba lokalna, u Beogradu, međugradska ili međunarodna, naš uigrani tim je na visini zadataka. Ukoliko se vi bojite nove lokacije, niste sigurni kada su u pitanju detalji transporta, puta ili samog objekta, pozovite nas. Zajedno ćemo osmisliti savršen logistički pristup vašem preseljenju.

Na raspolaganju su vam:

· Besplatna procena selidbe

· Uigran tim radnika

· Kombi i kamionska vozila

· Skladišta

· Materijali i kutije za pakovanje

Write a Comment