Iskoristite besplatnu procenu selidbe i uštedite bez skrivenih troškova

Iskoristite besplatnu procenu selidbe i uštedite bez skrivenih troškova

Iskoristite besplatnu procenu selidbe i uštedite bez skrivenih troškova. Kod svake selidbe, kritična tačka je određivanje budžeta. Pogotovo u današnjim, neizvesnim uslovima, budžet je skoro pa glavna stvar kod velikih poteza koje planirate. Često se desi da novac bude odlučujući faktor u odabiru usluge ili stvari koju plaćate. Razumemo koliko je bitno da se unapred zna koliko nešto košta, te kod nas imate uslugu besplatne procene selidbe.

Zašto se radi procena selidbe?

Svaka selidba, bez obzira na njenu veličinu ili to da li selite dom ili poslovni prostor, ima svoje izazove. Uvek postoji nešto kabasto, lomljivo, osetljivo, vredno i slično, što vas brine. Svaka selidba koju se do sada radili vas je naterala da razmišljate o angažovanju profesonalne pomoći ali nikako da prelomite jer vam je budžet tesniji nego što biste voleli.

Upravo zbog vas postoji besplatna procena selidbe

Omogućili smo vam besplatnu okvrinu cenu za selidbu kako biste što lakše i bolje mogli da se pripremite na to koliko zapravo košta ova usluga. Ideja je da se vi javljate sa što više informacija i što preciznijim detaljima, koji osiguraju da mi vama možemo dati što tačniju cifru.

Ova cifra dolazi bez skrivenih troškova i dobijate informaciju kolio zaista košta profesionalna pomoć.

Profesinalna pomoć može da uključi (a i ne mora, jer sve je stvar potreba i želja) naša transportna vozila (kombi i kamion), naše radnike, naš materijal za pakovanje i naša skladišta po potrebi.

Selidbu možete obavljati samostalno ili uz našu pomoć, možete koristiti samo naša vozila, skladišta su tu da vam pomognu da premostite u procesu selidbe a svi saveti i logistika su rezultat dugogodišnjeg rada i učenja.

Precizne informacije, precizna cena selidbe

Što više informacija imate, logično, mi ćemo moći da vam damo bolju procenu cene selidbe. Ovo su informacije o komadima koji se prenose, lokacijama odakle se prenose, lokacijama na koje se prenose kao i svi detalji i pojedinosti. Na samu cenu selidbe utiču i sledeći faktori:

· Pristupačnost objekata i prostorija iz kojih se stvari iznose

· Spratnost objekta

· Postojanje ili nepostojanje liftova, kako teretnih, tako i običnih

· Vrsta stvari koje se iznose i prevoze

· Dimenzije prolaza i prilaza

· Potreba za demontažom i montažom nameštaja ili drugog inventara

· Da li se radi pakovanje stvari za selidbe

· Zahtevi za čišćenjem i odnošenjem otpada i slično

Na najšem sajtu možete videti naš broj telefona i slobodno nas kontaktirajte za sva pitanja, a uz to, možete pronaći i formu za besplatnu procenu selidbe, gde nam možete postaviti sva dodatna pitanja mejlom. Kontaktirajte nas putem kontakt forme ili telefona, i odgovorićemo u najkraćem roku!

Write a Comment