Da li da se selite sami ili da angažujete profesionalce?

Da li da se selite sami ili da angažujete profesionalce?

Da li da se selite sami ili da angažujete profesionalce? Da li treba da angažujete profesionalne selidbe ili ne, zavisi od vaših prioriteta. Ako imate veliki budžet za selidbe i prioritet vam je udobnost, unajmite agenciju za selidbe. Ako želite da sačuvate budžet, iznajmite kamion za selidbe i sami obavite sav posao. Savetujemo i čitanje našim saveta kako biste se što bolje pripremili za posao koji sledi.

Kombinovanje usluga

Možete kombinovati sve usluge radi prilagođene i pristupačne situacije.

Kada planirate samostalnu selibu, morate na vreme da odlučite koliko posla želite da obavite sami i koliko želite da platite profesionalcima. Ramislite o tome šta je vama najteži deo posla, pakovanje, nošenje, transport ili prevozno sredstvo. Ovo određuje koja usluga selidbe je prava za vas, koliko će vam selidba biti zgodna i koliko novca ćete potrošiti.

Takođe možete dobiti zdrav balans između pogodnosti i pristupačnosti mešanjem i uparivanjem ovih usluga. Na primer, možete unajmiti agenciju da sami istovare i utovare deo vašeg nameštaja, a zatim iznajmiti mali kamion za selidbe da sami prevezete ostatak vaših stvari. I sa kojom god selidbenom agencijom da sarađujete, javite se na vreme i osigurajte termin.

Pronalaženje prave usluge

Svaki korisnik koji se seli ima različite potrebe. Student koji se iseli iz studentskog doma ima drugačija ograničenja u pogledu budžeta, vremena i pogodnosti nego šestočlana porodica koja se iseljava iz kuće sa pet spavaćih soba.

Angažovanje profesionalaca uklanja većinu stresa oko selidbe. Kompanija za selidbe sa kompletnom uslugom brine o celoj vašoj selidbi umesto vas — od pakovanja vaših stvari i rastavljanja vašeg nameštaja do transporta vaših stvari i raspakivanja u vašem novom domu. Ako biste radije prepustili gnjavažu i naporan rad profesionalcima, puna usluga selidbe je savršena za vas.

Ako tražite rešenje koje je na pola puta između toga da sami obavite sav posao i da platite nekome da sve to uradi umesto vas, unajmite profesionalce koji će se pobrinuti za stvari koje ne možete ili ne želite da radite i uštedite novac radeći sve stvari koje možete sami da rešite.

Evo samo nekoliko načina na koje možete kombinovati različite usluge selidbe:

· Unajmite profesionalne selidbe da isporuče vaš nameštaj i utovare mali kamion ili prikolicu za selidbe stvarima kao što su knjige, posuđe, odeća i druga potrepština za domaćinstvo.

· Iznajmite kombi prevoz za sve vaše najvažnije stvari, a zatim sve ostalo ugurajte u kamion ili prikolicu.

· Najvažnija dokumenta i stvari nosite sa sobom.

[wpseo_map max_number=“undefined“ width=“400″ height=“300″ zoom=“-1″ map_style=“roadmap“ scrollable=“1″ draggable=“1″ show_route=“0″ show_state=“0″ show_phone=“1″ show_phone_2=“1″ show_fax=“1″]

[wpseo_address show_state=“1″ show_country=“1″ show_phone=“1″ show_phone_2=“1″ show_fax=“1″ show_email=“1″ show_logo=“0″]

[wpseo_opening_hours show_days=“sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday“]

Write a Comment