Stvari koje najčešće zaboravljamo

Stvari koje najčešće zaboravljamo tokom selidbe

Stvari koje najčešće zaboravljamo tokom selidbe su obično sitnice koje su nam neophodne u dnevnom funkcionisanju.

Kada smo u velikoj gužvi i pod stresom koji je neminovam tokom svakog preseljenja, ovakve stvari se jednostavno dešavaju.

Pakovanje stvari nije lak posao i zato je neophodno napraviti spisak svih stvari koje želimo da prenesemo u novi prostor.

Stvari koje najčešće zaboravljamo

SD selidbe i prevoz vam navode stvari koje se najčešće zaboravljaju a svakako su nam neophodne i bez njih ne možemo zamisliti dan.

Stvari koje najčešće zaboravljamo su lekovi

Lekovi su jedne od najčešće zaboravljenih stvari kada se pakujete, jer su često ostavljeni u ormaru ili fiokama.

Selidba stvari iziskuje dosta vremena i veliku posvećenost, ali nikako u celoj gužvi ne smete zaboraviti lekove, posebno ako imate propisanu terapiju koju svakodnevno uzimate.

Pre nego što izađete iz svog starog doma, proverite sve ormariće i nikako ne zaboravite da ponesete svoju torbicu za prvu pomoć.

Važna dokumenta

Ukoliko ne ponesete važna dokumenta možete imati brojne probleme. Ipak, oni su jedni od stvari koje najčešće zaboravljamo tokom preseljenja.

Stvari koje najčešće zaboravljamo

Posebno ako su u pitanju internacionalne selidbe, veoma je važno da vam na dohvat ruke bude pasoš, vozačka dozvola, državljanstvo, izvod iz knjige venčanih…Bez ovih papira u stranoj državi možete imati brojne neprijatnosti.

Stvari koje najčešće zaboravljamo su predmeti koje smo skladištili

Ponekad vas gužva omete da se setite stvari koje ste davno ostavili u podrumima, potkrovlju ili garaži. Pre napuštanja kuće proverite da li ste možda zaboravili davno odloženi alat ili dečiju igračku koja će vam možda zatrebati.

Stvari koje ste pozamili od nekoga poput DVD, knjiga, alata ili pak delova odeće, veoma često se zaboravljaju. Zastanite na trenutak pre nego što izađete iz starog doma i prisetite se da li trebate nekome nešto da vratite. Kada se preselite u novi grad ili novu državu to će biti teško izvodljivo.

Odeća koja je na hemiskom čišćenju

Stvari koje najčešće zboravljamo u gužvi i pod velikim stresom su one koje smo odneli na hemijsko čišćenje. Omiljeni zimski kaput ili odeća koju ste nosili u nekoj posebnoj prilici koja je odnešena na čišćenje treba svakako da bude na spisku stvari koje morate poneti sa sobom.

Stvari koje najčešće zaboravljamo

Potrudite se takođe da predmete iz kupatila, koji će vam odmah trebati u novom domu spakujete i stavite na vrh torbe. Omiljena kupka, pasta za zube, četkica, parfemi i dezodoransi su nešto bez čega niko od nas ne može zamisliti dan.

Dragocenosti skrivene u kući

Kao iskusna firma za selidbe susrećemo se sa situacijama da ljudi veoma često zaboravljaju dragocenosti koje su stavili u neki skriveni kutak svog doma.

Naš savet je da napravite listu dragocenosti i upakujete ih u posebne sefove, kako bi se što bezbednije transportovali na željenu destinaciju.

Nadamo se da smo vam ovim korisnim savetima olakšali, kako da ponesete sve ono što je vredno i što vam nešto znači iz starog u novi dom.

Pozovite nas ili posetite naš sajt na www.selidbeiprevozsd.rs. Tu smo da vam uvek izađemo u susret.

 

 

 

 

 

 

 

Write a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *