pakovanje stvari

Pakovanje stvari kao neizostavni deo selidbe

Pakovanje stvari je nezaobilazni deo svake selidbe.

Bez obzira da li želite da svoje stvari spakujete sami ili ste planirali da angažujete profesionalce, znajte da je pakovanje jedan od najvažnijih segmenata svakog preseljenja.

Pakovanje stvari je najteži deo posla

Velika je verovatnoća da neke stvari nećete želeti da preselite u svoj novi dom. Jenostavno nema smisla pakovanje, prevoženje i raspakivanje nepotrebnih stvari.

pakovanje stvari

Savet selidbi i prevoza SD jeste da sve stvari koje vam ne trebaju poklonite, prodate ili bacite. Na taj način ćete imati mnogo manje posla i bespotrebnih stvari u svom novom domu.

Uverite se da imate dovoljno kutija i kesa za pakovanje

Mnogo puta se dogodilo da tokom preseljenja ljudi imaju više stvari za pakovanje, nego što je to zaista tako.

Do trenutka kada dođe na red pakovanje stvari za selidbu potrudite se da pripremite sve što vam je za taj proces neophodno. To obuhvata kutije različitih veličina, trake, novine, pucketave folije i mnogo toga što će zaštititi vaš nameštaj, posuđe i dragocenosti.

Pakovanje stvari zahteva organizovanost

Selidbe su uvek stresne, zato je neophodna dobra organizacija.

pakovanje stvari

Pakovanje stvari za selidbu je svakako teži deo posla. Kada završite sa njim neophodno je da još jednom proverite šta se nalazi u kutijama. Naš savet je da sastavite spisak svih stvari i kutija koje idu u vaš novi dom. Markerima označite šta ide u koju sobu. Ovo će vam biti od velike pomoći, jer ćete na kraju dana biti iscrpljeni i nećete želeti da tražite neophodne stvari među gomilom neobeleženih kesa i kutija.

Odaberite vreme preseljenja

Kada je selidba stvari u pitanju, neophodno je odrediti vreme.

Ovaj detalj je veoma važan ako se vaš novi dom nalazi u delu grada koji je često zagušen saobraćajnom gužvom. Najbolji način je da ciljate da to bude u ranim jutarnjim časovima kada gužva još uvek nije velika, kako bi ste svoje pokretnosti mogli nesmetano da dovezete i istovarite na željenoj lokaciji.

Ne zaboravite svoje kućne ljubimce!

Ako smatrate da je selidba stresna za vas, zamislite tek kako zastrašujuće i zbunjijuće deluje vašim četvoronožnim prijateljima.

pakovanje stvari

Zbog velike gužve najbolje je da vaše mezimce odvedete privremeno kod prijatelja ili rođaka. Ako se selite dalje, savetujemo da angažujete službu za prevoz koja je specijalizovana za te vrste usluga.

Nadamo se da smo ovim malim savetima uspeli da vam pomognemo, da vam selidba bude što manje stresna.

Pakovanje  stvari je najteži deo posla koji je najbolje prepustiti profesionalcima.

Ne oklevajte, već nas pozovite ili posetite naš sajt gde možete videti celokupnu ponudu usluga www.selidbeiprevozsd.rs

Tu smo uvek za vas!

 

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)

1 Comment

Write a Comment