Zašto pakujemo u kutije?

Zašto pakujemo u kutije?

Selite se i niste sigurni kako da sve vaše stvari organizujete tako da bezbedno stignu na odredište. Uz sebe imate verovatno putne torbe, kofere, neke kutije koje ste kupili ili pronašli. Ali da bi vaše stvari bile adekvatno zaštićene, potrebne su i dobre kutije. Zašto pakujemo u kutije, šta se time osiguarava i čiji je to posao, pročitajte u daljem tekstu.

Kao profesionalna agencija za selidbe, naš je posao da da sve vaše dragocenosti, dokumenta, nameštaj, lične stvari budu upakovani na pravi način. Upravo iz tih razloga se koriste prave kutije za selidbe. Pravi alat za montažu i demontažu nameštaja, odgovarajući zaštitni materijal za sve što bi moglo da se ošteti. Samo tako su vaš prevoz i selidba sigurni.

Pakovanje u kutije – zašto je tako lakše i bolje?

·         Ukoliko pakujete u kutije, na taj način se vaše stvari manje pomeraju u transportu pa tako na ugovoreno odredište stižu u istom stanju kao i kad ste ih spakovali.

·         Kutije su potrošna ali i neophodna stavka. Sigurni ste da ih prvi koristite i da ničije stvari nisu do sad bile u njima.

·         Nakon prenosa stvari niste u obavezi da ih čistite, poput torbi koje mogu da se oštete i moraju da se operu nakon korišćenja. Kutije vam štede vreme i novac.

·         Kutije olakšaju da obeležite njihov sadržaj i tako znate u tom kreativnom haosu gde se šta nalazi, lakše pronađete nešto nakon selidbe i adekvatno i redom raspakujete sve ponovo.

·         Naše kutije za selidbe su različitih dimenzija. To znači da su prilagođene vašim potrebama i da sve što biste spakovali u njih će pronaći svoje mesto.

·         Kutije su pravilnog oblika, što ih čini jednostavnim za pakovanje, skladištenje i prenos. One mogu da se ređaju jedne preko drugih bez razmišljanja o tome da li će njihov sadržaj biti oštećen. Njihov oblik vam štedi prostor i omogućava da sve bude preneto izjedna.

·         Kutije mogu da izdrže i teret od 20-30kg u zavisnosti od tipa kutije.

Javite nam se kako bismo pronašli prave kutije za vas, pravu uslugu za vas. Kako biste dobili besplatnu procenu selidbe i prave savete!

2 Comments

Write a Comment