Međunarodne selidbe

Uštedite pri selidbi – kako smanjiti troškove

Uštedite pri selidbi – kako smanjiti troškove

Uštedite pri selidbi – kako smanjiti troškove. Proces selidbe može biti zaista stresno iskustvo sa mnogo nepredvidivih momenata koji ultimativno najviše oštete budžet. Nemojte očajavati jer sledeći saveti koje smo specijalno pripremili za vas mogu mnogo da znače: da vam pomognu da se selite tako da uštedite teško zarađeni novac.

  1. Birajte agenciju koja daje besplatnu procenu selidbe

Ukoliko imate priliku da vaša odabrana agencija da besplatnu proceu selidbe, iskoristite ovu mogućnost. Besplatna procena selidbe se daje na osnovu svih informacije koje možete da date. Šta se prenosi, kad se prenosi, odakle se prenosi, gde stiže. Kakvi su prilazi, da li ima liftova, koja je spratnost i slično. Što ste vi detaljnije upoznati sa okolnostima, to će procena biti preciznija. Ona će vam svakako omogućiti da pametnije planirate budžet.

  1. Pametno birajte vreme za selidbu

Ukoliko vam selidba nije hitna, imate fleksibilnost pomeranja datuma – iskoristite je! Ako rezervišete selidbu ranije, postoji šansa da ćete imati određene popuste. Još jedan budžetski savet koji se odnosi na datume je izbegavanje zakazivanja datuma selidbe za državne praznike, vikende i slično. Što vam je datum fleksibilniji, to ćete bolje proći.

  1. Rešite se nebitnih stvari pa čak i zaradite na njima

Morate samo razmisliti o pretvaranju svojih neželjenih stvari u gotovinu – dodatni novac koji će vašu selidbu olakšati. Kada odlučite šta da ponesete sa sobom, prodajte ono što vam može značiti za budžet, i sve što je višak poklonite, donirajte sigunim kućama, prihvatilištima i slično.

  1. Tražite još jedno mišljenje

Pre angažovanja agencije za selidbe ili bilo koje druge usluge, proverite da li ste pronašli najbolju opciju za sebe. Uvek proverite više opcija i uporedite ponudu i cenu. Tako imate prave informacije.

  1. Na vreme sredite birokratski deo posla

Sve ugovore, lična dokumenta, dozvole i bilo šta što vam može biti neohodno spakujte zajedno. Nema goreg osećaja nego tražiti jedan papir u gomili kutija a ne možete ga zameniti ničim.

Pakujte pametno i srećna selidba!

Brzi linkovi:

Selidbe teških stvari i specijalni tereti

Priprema za medjunarodne selidbe Beograd

Selidbe Beograd prednosti

Kako se formira cena selidbe?

Selidbe Srbija

Selidbe poslovnog prostora Beograd

 

 

1 Comment

Write a Comment