ZAŠTO IZABRATI PRIVATNI SANITETSKI PREVOZ PACIJENATA?

ZAŠTO IZABRATI PRIVATNI SANITETSKI PREVOZ PACIJENATA?

ZAŠTO IZABRATI PRIVATNI SANITETSKI PREVOZ PACIJENATA? Postoji nekoliko razloga zašto bi neko izabrao privatni sanitetski prevoz pacijenata u odnosu na javni zdravstveni prevoz ili korišćenje sopstvenog prevoza:

1. Briga o pacijentu:

Privatni sanitetski prevoz pruža visok nivo brige o pacijentu. Osoblje u sanitetskim vozilima je obučeno da brine o pacijentima sa posebnim potrebama, a vozila su opremljena specijalizovanom opremom kako bi se pacijent prevezao na siguran i udoban način.

2. Fleksibilnost:

Privatni sanitetski prevoz pacijenata pruža veću fleksibilnost u odnosu na javni zdravstveni prevoz. Kada koristite privatni sanitetski prevoz, možete da zakažete prevoz u bilo koje vreme koje Vama odgovara, bez čekanja na javni prevoz.

3. Brzina:

Privatni sanitetski prevoz je često brži od javnog prevoza, što može biti veoma važno u hitnim situacijama. Po pozovu dolaze za najviše 20 minuta.

4. Tačnost:

Kada pozovete privatni sanitet, dogovarate se o vremenu dolaska. Za razliku od javnog saniteta koji će po vas doći kada stigne i budu u prilici, privatnik će doći tačno u dogovoreno vreme.

5. Prevoz ‘’od kreveta do kreveta’’:

Sem organizovanja prevoza, obučeno osoblje privatnog saniteta je zaduženo i da pacijenta prenese od kreveta do kreveta. To znači da vi sa nošenjem nemate ništa već sve završe oni I bezbedno smeste pacijenta gde treba.

6. Za privatni sanitet su svi pacijenti jednako važni:

Znate da zbog ograničenog broja vozila državne hitne pomoći, njihova služba će izaći na teren samo za krajnje hitne slučajeve. Za razliku od njih, privatni sanitet vozi sve kojima je pomoć potrebna

7. Vožnje na razne destinacije:

Državna hitna pomoć vozi pacijente samo do bolnice. Ukoliko vam je potreban prevoz na kontrolu, dom zdravlja, otpust iz bolnice ili banje, to vam može pružiti privatni sanitetski prevoz.

8. Kvalitet usluge:

Privatni sanitetski prevoz pruža visok nivo kvaliteta usluge, vozila su nova, udobna i opremljena i za duža putovanja.

9. Diskrecija:

Privatni sanitetski prevoz pruža viši nivo diskrecije u odnosu na javni prevoz, što je posebno važno kada se prevozi pacijent sa posebnim potrebama ili visokim stepenom osetljivosti.

10. Vožnja van zemlje:

Sanitetski prevoz putnika pruža usluge i prevoza pacijenata van zemlje. Dovoljno je da pozovete i dogovorite se.

Ukratko, privatni sanitetski prevoz pruža viši nivo brige o pacijentu, fleksibilnosti, brzine, sigurnosti, kvaliteta usluge i diskrecije u odnosu na javni prevoz ili sopstveni prevoz. Stoga, ako Vam je potreban prevoz pacijenta sa posebnim potrebama ili sa visokim stepenom osetljivosti, privatni sanitetski prevoz može biti odličan izbor.

Write a Comment