Zakažite selidbu na vreme

Zakažite selidbu na vreme

Zakažite selidbu na vreme. Svi znamo da nam predstoje praznici te su oko nas sve prisutnije gužve, što u kupovini, to i na putevima. Kako to obično bude i u svetu selidbi se u prazničnom periodu očekuju gužve a agencije za selidbe koliko god želele da svima izađu u susret, ipak imaju ograničene resurse. Nemojte čekati dugo, zakažite selidbu na vreme i mirne glave uz adekvatnu pomoć se preselite pre početka naredne godine.

Forma za zakazivanje selidbe

Zakazivanje selidbe se vrši upravo da ne bi došlo do preklapanja više termina za više klijenata. U gornjem desnom uglu našeg sajta, možete videti veliko dugme ZAKAŽI SELDBU. Napravili smo formu koja je tu samo za vaš komfor kako biste što lakše mogli da sebi osigurate termin selidbe.

Pored osnovnih informacija kao što su datum selidbe, lokacija selidbe i vaš kontakt, u desnom uglu vidite polje za poruku. Ukoliko mislite da je neka informacija višak, ipak nam je napišite. Kod pripreme za selidbu, nijedna informacija se ne odbacuje, a kako bismo napravili precizan dogovor preneseite nam sve informacije koje imate. Uz tačne i blagovremene informacije planira se pakovanje, vozilo, tim, ruta kretanja, poželjno vreme za akciju, alat i materijal za pakovanje. To je i eventualna upotreba skladišta.

Informacije koje mogu koristiti za polje „Poruka“

Ovo polje fundamentalno služi za informacije kao što su:

· Šta se sve seli,

· Kvadratura stana, kuće ili poslovnog prostora,

· Spratnost vaših lokacija,

· Ulaz i prilaz do zgrade ili kuće,

· Postojanje i veličina lifta,

· Da li se prenosi neki specijalan teret,

· Da li se prenosi neki komad nameštaja ili mašina koju možemo rastaviti i slično.

Što preciznije opišete situaciju, to ćemo mi imati kompletniju sliku selidbe i lakše vam pomoći u celom procesu.

A tu je i telefon!

Razumemo da je živa reč mnogima ipak bliža od popunujavanja forme. Za sve one kojima bi bilo lakše da uživo iznesu svoju situaciju, mogu nas pozvati na broj telefona sa ovim istim informacijama.

Besplatna procena selidbe

Moramo naglasiti da mi kao profesionalna agencija za selidbe, želimo da vam izađemo maksimalno u susret, te smo napravili uslugu besplatne procene selidbe. S ovim na umu, sve dodatne informacije koje možda imate o vašoj selidbi, samo jasnije formiraju vaš budžet. Cilj nam je da možete unapred znati

koliko naše usluge koštaju, bez skrivenih ili iznenadnih troškova i tako se obezbedite, pogotovo u prazničnom periodu.

Kako su gužve sve veće, imajte na umu da je termina za selidbu oko praznika sve manje, iako mi za vaše potrebe radimo 24/7/365. Kako bi sve proteklo baš kako ste očekivali, pozovite nas ili popunite formu na vreme i zakažite selidbu.

Write a Comment