selidbe Beograd

Zakažite selidbu kod nas

Zakažite selidbu kod nas

Zakažite selidbu kod nas. Kao i sve velike projekte, selidbu planirate na vreme. Dobra stvar kod angažovanja profesionalne agencije za selidbe je to što imate opciju da naše usluge i pomoć zakažete na vreme, i na taj način sebi obezbedite da ovaj proces ide glatko, brzo i bez stresa.

Zašto je pametno zakazati selidbu?

Razloga je mnogo a ovo su neki glavni koje mi izdvajamo na osnovu pređašnjeg iskustva.

· Zakazivanjem selidbe omogućavate sebi da sam proces se odvija bez kašnjenja. To znači da se vaša selidba vrši baš na dan koji ste vi planirali. Tako i vi bolje planirate vreme i znate tačno šta do tog momenta morate da završite.

· Selidba koja je zakazana je na vreme uplanirana. Agencija za selidbe koju angažujete je tu da vam pomogne oko cele logistike. Ne postoje glupa ili neprijatna pitanja. Mi razumemo da vi možda ovo radite prvi put, ali smo upravo iz tih razloga spremni na sva pitanja koja možda imate. Slobodno pitajte i možete dobiti mnogo saveta koi će vam olakšati proces.

· Agencije za selidbe imaju svoj tim ljudi koji je uvežban, imamo svoja vozila koja su predviđena i za sve specijalne terete koje možda ne biste mogli da prenesete sami. Za sve gabaritne komade imamo odgovarajuće alate, te ih lako možemo demontirati i montirati na novoj lokacji. Imamo na raspolaganju i svoj materijal za pakovanje, kao i kutije.

· Vreme je glavni resurs koji se mora iskoristiti najpametnije. Agencije za selidbe rade 24/7, vikendima i praznicima, te je samo bitno da rezervišete NA VREME datum koji vam odgovara.

· Budžetiranje je bitna stvar. Niko ne voli da rasipa novac, a agencije za selidbe nude uslugu besplatne procene selidbe na osnovu svih informacija koje pružate.

· Uz agenciju za selidbe, međugradske ili međunarodne selidbe su znatno lakše jer mi poznajemo teret i poznajemo trasport.

· Sa nama možete zakazati selidbu prostora, ili transport robe. Da li ste znali da na našem sajtu imate opciju online zakazivanja selidbe? Naša forma za zakazivanje vam je uvek dostupna, te možete da unesete datum, grad, poruku i koju uslugu tražite. A pored toga nas možete kontaktirati i na broj telefona 064/4302713 (Poziv + Viber + SMS).

Što više informacija imate, to će naš dogovor, budžet i sve logističke procedure biti preciznije. Lokacija, spratnost, prilaz i ulaz, to da li imate lift ili ne, kakvi su prolazi i šta se sve prenosi, samo recite!

Posebna pogodnost ukoliko nas kontaktirate je to što mi imamo i skladišta. Usluga skladištenja vam omogućava da vaše stvari budu sigurne i na suvom, sa stalnim nadzorom dok vi završavate druge obaveze. Skladišta se mogu iznajmiti na bilo koji period koji vam je neophodan, dok prenosite najbitnije stvari u vaš novi prostor.

Tu smo da vam olakšamo i umanjimo stres. Imamo naš tim i radimo bez skrivenih troškova. Pozovite nas!

Write a Comment